Δυνατό φιλικό τεστ για την Κοζάνη αλλά και για τον Μακεδονικό Κοζάνης  έγινε την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου στο ΔΑΚ Κοζάνης.

Οι ερυθρόλευκοι πήραν τη νίκη με σκορ 3-2 (ημ. 3-1) Παρά τις απουσίες που είχαν οι δύο ομάδες προσπάθησαν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο και κατά διαστήματα τα κατάφεραν Παντελής και Κώστας Καπετάνος από την Κοζάνη και Τάκης Καραθανάσης από πλευράς Μακεδονικού είδαν  την κατάσταση των  ποδοσφαιριστών  τους  σ ένα δυνατό φιλικό Εντόπισαν σίγουρα  αδυναμίες  και πάνω σ’ αυτές θα δουλέψουν για να τις διορθώσουν ούτως ώστε οι ομάδες να παρουσιαστούν πανέτοιμες με την έναρξη των επίσημων διοργανώσεων.

Η Κοζάνη προηγήθηκε μόλις στο 5′ αφού εκμεταλλεύτηκε την αμυντική αδράνεια των παικτών του Μακεδονικού.

Ο Μανακίτσας εκτέλεσε δυνατό πλάγιο μέσα στην περιοχή κι ο Σέχι από κοντά άνοιξε το σκορ 1-0.

Ο Μακεδονικός ισοφάρισε σε 1-1 στο 21′ με δυνατό σουτ του , ύστερα από πίεση ψηλά και κλέψιμο της μπάλας  των επιθετικών του Μακεδονικού.

Οι ερυθρόλευκοι πέρασαν μπροστά στο σκορ στο 28 ‘ όταν ο Μωυσιάδης έβγαλε βαθιά μπαλιά μέσα στη μικρή περιοχή του Μακεδονικού και ο Αθανασιάδης που  εκμεταλλεύτηκε νέα αδράνεια των αμυντικών έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2-1.

Στο 42′ ο Αθανασιάδης θα γίνει κάτοχος της μπάλας θα δώσει στον Σέχι που δε θα δυσκολευτεί να κάνει το 3-1.

Στο 72′ σημειώθηκε το ομορφότερο  γκολ του αγώνα από τον Σταύρο Τζούτζα  που με ευθύβολο μονοκόμματο σουτ βολίδα  έξω από την περιοχή μείωσε σε 3-2 σκορ που ήταν και το τελικό.

ΦΣ Κοζάνη (Παντελής &  Κώστας Καπετάνος):   Κοκκινίδης, Τρομπούκης, Μωυσιάδης, Καλαϊτζόπουλος, Ναθαναηλίδης, Τραυλός, Σαββίδης, Αθανασιάδης, Αποστολίδης, Μανακίτσας, Σέχι.

Έπαιξαν και οι : Μαργαρίτης, Χατζής, Μαντός, Τζουβάρας, Αντάμης,  Τσαγκαλίδης, Δούμας, Αντάμης, Ευθυμιάδης.

Μακεδονικός Κοζάνης (Καραθανάσης Δ.):  Ζηνόβιος Σ, Μουρατίδης ,Αντωνόπουλος, Τρομπούκης, Τζούτζας, Γεωργιάδης , Βατζήκας, Χατζηζήσης, Δαβζάκης, Ζηνόβιος Ν, Ματούλας.

Έπαιξαν και οι Ακριτίδης, Γκλιάνας, Καζαντζίδης, Λάμπρου,  Τσαμπούρης

Διαιτητής:  Πελετίδης

Βοηθοί: Σύκος, κα Μπακατάρη

 

matiesstasport.blogspot.com