Μορφωτικός Όμιλος Σερβίων «Τα Κάστρα»: Η Παρουσίαση του Συγγράμματος του Θανάση Τσαρμανίδη (Βίντεο)

9 Σεπτεμβρίου 2019
10:47
Κανένα σχόλιο

Χθες, Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου στις 11.30 π.μ. ο Μορφωτικός Όμιλος Σερβίων πραγματοποίησε την παρουσίαση του δίτομου έργου (πάνω από χίλιες τετρακόσιες πυκνογραμμένες σελίδες) του Θανάση Τσαρμανίδη «Επίλεκτες πηγές Ιστορίας των Επαρχιών Σερβίων και Κοζάνης». Ήταν μία εκδήλωση πολύ φορτισμένη συγκινησιακά, πρώτον διότι περιείχε ένα μέρος της ιστορίας μας, άγνωστο εν πολλοίς, και δεύτερο διότι απουσίαζε ο πρωταγωνιστής του έργου, ο Συγγραφέας, που «έφυγε» αμέσως μετά την παράδοση του υλικού του.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους όσους συνέβαλαν στην εκδήλωση αυτή: τους οικείους του Συγγραφέα, τους Ομιλητές και όλους όσους την τίμησαν με την παρουσία τους.

Οι δύο τόμοι διατίθενται πλέον από το Γραφείο του Μορφωτικού Ομίλου (Πολιτιστικό Κέντρο Σερβίων, τηλ. 2464022555) καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή, από ώρα 10.00΄ πρωινή έως 2.00΄μ.μ. Η τιμή του συγγράμματος –χωρίς να θέλουμε να υποτιμήσουμε το έργο, αλλά για να είναι προσιτό στους πολλούς, και να καλύψει και ο Όμιλος ένα μικρό μέρος της μεγάλης δαπάνης – ορίστηκε στα σαράντα (40) ευρώ.

Ας του δώσουμε οι Σερβιώτες –και όχι μόνο- την αξία που του ταιριάζει με όποιον τρόπο κρίνει ο καθένας

ΠΗΓΗ ΒΙΝΤΕΟ Live-Avles.tv

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.