Πτολεμαΐδα: Γιατρούς και νοσηλεύτριες στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο ζητούν οι Καρκινοπαθείς της Κεντροδυτικής Μακεδονίας

10 Σεπτεμβρίου 2019
10:43
Κανένα σχόλιο

Αγανακτισμένοι είναι  Καρκινοπαθείς από τη Δυτική και Κεντρική Μακεδονία που απευθύνονται  στο Ογκολογικό τμήμα του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας, γιατί, η μία γιατρός – Ογκολόγος και οι δύο νοσηλεύτριες, που υπερβάλλουν των δυνάμεων τους, είναι αδύνατον να ανταποκριθούν στον σημαντικό τους έργο, γι αυτό και  ζητούν άμεσα την στελέχωση του τμήματος με γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό. Καρκινοπαθείς και συνοδοί από τη Βέροια, την Έδεσσα, την Καστοριά, αναφέρουν, ότι για να κλείσουν ένα ραντεβού θα πρέπει να περιμένουν περισσότερο από δύο μήνες, «αλλά ο καρκίνος δεν περιμένει», ενώ, για εξετάσεις, χημειοθεραπείες, και λοιπές ιατρικές παροχές, εντός του τμήματος, η εξυπηρέτηση τους από το ολιγάριθμο προσωπικό και την γιατρό είναι υποδειγματική. O Διοικητής του Νοσοκομείου Γιώργος Χιωτίδης, ανέφερε, ότι από τις 30 Απριλίου διαβιβάστηκε στην 3η Υ Π Ε απόφαση του Δ Σ με αίτημα την προκήρυξη θέσεων στις ειδικότητες Παθολογίας – Ογκολογίας, ενώ, τον ίδιο μήνα, Απρίλιος, ζήτησε από τον Διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας και το Επιστημονικό Συμβούλιο του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου, την  προσθήκη μιας θέσης Παθολόγου- Ογκολόγου, καταργώντας θέση άλλης Ιατρικής Ειδικότητας, χωρίς το αίτημα του να γίνει αποδεκτό

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.