kozan.gr: Στο 2ο Φόρουμ των Δημάρχων για τη Δίκαιη Μετάβαση στη μεταλιγνιτική εποχή, που διεξάγεται στην Γερμανία, συμμετέχει ο πρώην δήμαρχος Κοζάνης Λ. Ιωαννίδης

12 Σεπτεμβρίου 2019
12:48

Σήμερα διοργανώνεται στο Βαισβασερ στην Λουσατια της Γερμανίας, το δεύτερο Φόρουμ των Δημάρχων για τη Δίκαιη Μετάβαση στη μεταλιγνιτική εποχή. Η συμμετοχή είναι μεγάλη με 15 δημάρχους από την Ευρωπαϊκή Ένωση και τις βαλκανικές χώρες καθώς επίσης και άλλους εταίρους από την κοινωνία των πολιτών, κρατικούς φορείς και εργατικές ενώσεις. Στόχος είναι η δικτύωση των δημάρχων για να αποκτήσουν μια ενιαία δυνατή φωνή που θα ακουστεί στις Βρυξέλλες για να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα έτσι ώστε οι ανθρακικές περιφέρειες να γνωρίσουν μια δίκαιη μετάβαση και όχι μια βίαιη μετάβαση. Η ελληνική αποστολή αποτελείται από τον πρώην δήμαρχο Κοζάνης κ. Ιωαννίδη, τον δήμαρχο Φλώρινας κ. Γιαννάκη, τον δήμαρχο Αμυνταίου κ. Μπιτάκη και τον ευρωβουλευτή κ. Κόκκαλη.

24 σχόλια

  • ΜΟΝΟ ΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΗ ΔΕΗ ΓΙΑΤΙ ΡΥΠΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΥΞΗΣΟΥΝ ΤΙΣ Α.Π.Ε.ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΕΝΩ ΠΕΡΝΑΕΙ ΔΙΠΛΑ Ο ΑΓΩΓΟΣ;ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΕΙΝΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΕΝΩ Η Δ.ΜΑΚΑΔΟΝΙΑ ΟΧΙ.ΒΡΕ ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.ΞΥΠΝΑ ΛΑΕ.

  • Ειπώθηκε ότι στο τέλος του συνεδρίου δόθηκε ερωτηματολόγιο στους συμμετέχοντες. Στο ερώτημα ποιο από τα παρακάτω έργα υλοποιήσατε στη θητεία σας…δεν απάντησε…

    • Εκπροσωπει τον εαυτό του και τη Δημοτική Κίνηση Κοζάνη Τόπος Να Ζεις. Προφανώς και από 31 Αυγούστου δεν εκπροσωπεί το Δήμο Κοζάνης.

    • Εικάζω ότι όποιος είναι έντιμος και γνώστης δεν είναι απαραίτητα και δήμαρχος… άλλωστε του δόθηκε μια πενταετή θητεία με πρωθυπουργό τον φίλο του τον Αλέξη…και δεν είδαμε προκοπή..

  • Ως εκπρόσωπος της WWF πήγε; Αυτό που γλυκά περνάμε από το λειτούργημα στην καριέρα με ότι αποκομίσαμε από το λειτούργημα να το προσέξουμε.

    • Είσαι άδικος. Το FORUM το έστησε ο Ιωαννίδης με πολύ δουλειά και αυτό πανευρωπαικά εκτιμάται. Φαντάζομαι ότι όπως όλοι οι πολίτες και αυτός έχει το δικαίωμα να κάνει όποια καριέρα θέλει αλλά μη προτρέχεις. Δυστυχώς δεν είναι όλοι δημόσιοι υπάλληλοι

    • Ο πρώην πήγε εκπροσωποντας τον εαυτό του και τη Κίνηση ως ιδρυτής του Φόρουμ.Γιατι δεν πήγε ο νυν, που εκπροσωπεί το Δήμο, άγνωστο

      • Πολυ εύκολα απαντάται το ποιον εκπροσωπεί εφόσον μάθουμε και ποιος κάλυψε οικονομικά τη συμμετοχή του εκει. Ο ίδιος; Η Κίνηση; Το φόρουμ; Ο Δήμος;

        Για να ξέρουμε τι μας γίνεται, οχι τίποτα αλλο.

      • Για να καταλαβω: εχει την Γνωση ο κ.Ιωαννιδης;; Απο που την απεκτησε; Πανεπιστημιο;; Ερευνες; Μελετες; Ταξιδια;
        Συνελθετε. Οτι του εχουν πει λεει και οτι κατεχει απο επιφανειακο ξεφυλλισμα. Η ημιμαθεια οπως ξερουμε ειναι χειροτερη της αμαθειας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.