Δήμος Βοΐου: Ενημερωτική συνάντηση με τους προέδρους των Τοπικών και Δημοτικών Κοινοτήτων

13 Σεπτεμβρίου 2019
15:05
Κανένα σχόλιο

Στην Νεάπολη, χθες 12 Σεπτεμβρίου 2019, στην αίθουσα των συνεδριάσεων του πρώην Δημοτικού Καταστήματος Νεάπολης πραγματοποιήθηκε ενημερωτική συνάντηση στην οποία συμμετείχαν, η Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών κ. Ευανθία Νικολαΐδου, ο Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης, Οχημάτων, Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας κ. Θεόδωρος Πήττας και οι πρόεδροι των Δημοτικών και Τοπικής Κοινοτήτων της Δημοτικής Ενότητας Νεάπολης.

Η κ. Νικολαΐδου αναφέρθηκε στις αρμοδιότητες των Πρόεδρων των Δημοτικών και των Τοπικών Κοινοτήτων, όπως αυτές έχουν τελικά διαμορφωθεί από τις νομοθετικές αλλαγές της νέας κυβέρνησης στον Κλεισθένη. Ο κ. Πήττας περιέγραψε το περιεχόμενο των αρμοδιοτήτων του ενώ ο κ. Τσιαούσης έκανε μια ενημέρωση σε θέματα που αφορούν την ΔΕΥΑΒ.

Γενικότερα από την συνάντηση, οι εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής έδωσαν ένα γενικό πλαίσιο της πολιτικής που αυτή θα ακολουθήσει κατά την διάρκεια της θητείας της και γιατί δεν θεωρήθηκε σκόπιμο να γίνει χωρικός ορισμός των αρμοδιοτήτων των Αντιδημάρχων.

Στο τέλος κλήθηκαν οι πρόεδροι να διατυπώσουν τις δικές τους απόψεις και στο τέλος τους ζητήθηκε να καταγράψουν τα προβλήματα και τις προτεραιότητες που θεωρούν σημαντικές για την δικιά τους περιοχή, έτσι ώστε αυτές στο τέλος να ιεραρχηθούν από την νέα Δημοτική Αρχή.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.