Δημιουργία νέων τμημάτων στο Δημοτικό Ωδείο Κοζάνης

13 Σεπτεμβρίου 2019
15:39
Κανένα σχόλιο

Το Δημοτικό Ωδείο Κοζάνης, στοχεύοντας στη δημιουργική απασχόληση μέσω της μουσικής έκφρασης ξεκινά τη λειτουργία δύο νέων τμημάτων:

1) Νεανικό Σύνολο κρουστών (για παιδιά ηλικίας 10-15 χρονών).

Το σύνολο απευθύνεται σε μαθητές του ωδείου αλλά και σε παιδιά που δεν φοιτούν στο ωδείο,  χωρίς γνώσεις μουσικής. Το μάθημα είναι ομαδικό. Σκοπός η γνωριμία με τα κρουστά όργανα (παραδοσιακά, latin, Αφρικάνικα κτλ.), η εκμάθηση ρυθμών από όλο τον κόσμο, οι αυτοσχεδιασμοί κλπ .

 2)Τμήμα ιστορίας της μουσικής για ενήλικες.

Ένα ομαδικό μάθημα που απευθύνεται σε ενήλικες μουσικόφιλους που θέλουν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους γύρω από την ιστορία της μουσικής. Περιλαμβάνει ιστορικά στοιχεία από την γέννηση της μουσικής μέχρι σήμερα, είδη της μουσικής, τάσεις, αναλύσεις έργων, οργανογνωσία, τοπική μουσική ιστορία , ακροάσεις έργων. Ένα πολύ ενδιαφέρον μάθημα ανοιχτό σε όλους. Δεν προαπαιτούνται γνώσεις μουσικής.      

Πληροφορίες καθημερινά στη Γραμματεία του Ωδείου από τις 3.00μ.μ. –9.00μ.μ., τηλ. 2461034932.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.