Επιβεβαίωση του kozan.gr: Νέος Πρόεδρος του Οργανισμού, Αθλητισμού, Πολιτισμού και Νεολαίας του Δήμου Κοζάνης, ο Γιάννη Τσιομπάνος – Aντιπρόεδρος ο Ζήσης Μάρας – Η πρώτη δήλωσή του (Βίντεο)

16 Σεπτεμβρίου 2019
22:53

 

Στο πλαίσιο της σημερινής (16/9) ειδικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης, για τον ορισμό των προέδρων στα νομικά πρόσωπα του δήμου Κοζάνης, ο δήμαρχος Λ. Μαλούτας πρότεινε για Πρόεδρο του Οργανισμού, Αθλητισμού, Πολιτισμού και Νεολαίας του Δήμου Κοζάνης, τον Γ. Τσιομπάνο. Αντιπρόεδρος προτάθηκε ο Ζήσης Μάρας. Δείτε το βίντεο

 

 

 

Η πρώτη δήλωση του νέου προέδρου του ΟΑΠΝ

Ποιοι άλλοι θα συμμετέχουν στο Διοικητικό Συμβούλιο

1. Ζήσης Μάρας
2. Κυριακίδης Κώστας
3. Τουμπουλίδου Νούλα
4. Τέλιος Γεώργιος
5. Ταχτσίδης Θεόδωρος
6. Διάφα Βασιλική (στέλεχος του Φανού Παύλου Μελά)
7. Γιάννης Τσιομπάνος (Πρόεδρος)
8. Κυριάκος Μιχαηλίδης
9. Φτάκας Γιώργος

10. Τασοπούλου Ελένη (ορίστηκε ως πολίτης – πρόταση Λ. Ιωαννίδη)
11. Θα οριστεί υπάλληλος του ΟΑΠΝ

6 σχόλια

  • Αυτός ο οργανισμός πώς προάγει αθλητισμό,πολιτισμό,νεολαία?

    Τόσο ο πρόεδρος όσο και το Δ.Σ τί σχέση έχουν με τον αθλητισμό και τον πολιτισμό?Σπούδασε κάποιος λαογράφος ή θα προσφέρουν μόνο στα μπρε μπρε??

    Υπήρξε κάποιος απο αυτούς αθλητης που θα μπορούσε να καταλάβει τις ανάγκες των σωματείων?

    Όσο για τη νεολαία πώς ακριβώς θα προσφέρουν?

    • Ο Μάρας πάντως που προτάθηκε για αντιπρόεδρος έχει υπάρξει για χρόνια και αθλητής, οπότε για τις ανάγκες του γηπέδου και των σωματείων σίγουρα έχει άποψη από πρώτο χέρι.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.