kozan.gr: Νέος Πρόεδρος της Κοβενταρείου Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης ο Γιάννης Μυροφορίδης – Αντιπρόεδρος η Δήμητρα Τσότσιου (Βίντεο)

16 Σεπτεμβρίου 2019
23:07

 

Νέος Πρόεδρος της Κοβενταρείου Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης ο Γιάννης Μυροφορίδης. Αντιπρόεδρος η Δήμητρα Τσότσιου. Ποιοι άλλοι θα συμμετέχουν στο Δ.Σ.:

16 σχόλια

    • Αυτά να τα πεις στο σοφο λαό της Κοζάνης και γενικά στον Έλληνα που ψηφίζει. Το παλικάρι ψηφίστηκε και δικαιούται θέση. Αν έβγαινε ο Κυριάκος θα ήταν αντιδημαρχος. Εδώ είχαμε Δήμαρχο το Λευτέρη…

  • Δεν μπορει,επίτηδες τον διάλεξαν,για να αναδείξουν το έργο του προηγούμενου Προέδρου της Κοβενταρειου!!!!! Ξερει να διαβάζει τα χειρόγραφα και παλιά βιβλία;Ξερει ποιος ήταν ο Δελιαλης;Θα στήσει αυτος το Μουσείο; Ούτε τον απολογισμό θητείας του απερχόμενου δεν θα μπορεί να κατανοήσει,ούτε τι είναι το koha,ούτε τίποτα…Γιατί δεν τον επέλεξαν σε κάποιον τομέα με αθλητισμο,μιας που το ποδόσφαιρο κ η εστίαση είναι το αντικείμενο του ;

  • Δεν μπορει,επίτηδες τον διάλεξαν,για να αναδείξουν το έργο του προηγούμενου Προέδρου της Κοβενταρειου!!!!! Ξερει να διαβάζει τα χειρόγραφα και παλιά βιβλία;Ξερει ποιος ήταν ο Δελιαλης;Θα στήσει αυτος το Μουσείο; Ούτε τον απολογισμό θητείας του απερχόμενου δεν θα μπορεί να κατανοήσει,ούτε τι είναι το koha,ούτε τίποτα…Γιατί δεν τον επέλεξαν σε κάποιον τομέα με αθλητισμο,μιας που το ποδόσφαιρο κ η εστίαση είναι το αντικείμενο του ;Ας ελπίσουμε να τον καθοδηγήσουν κ να τον βοηθήσουν ,να δουλέψει σκληρά και ο ίδιος,για να εξελιχθεί και αναδειχθεί η Βιβλιοθήκη μας .

  • ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΦΤΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΠΟΤΕ ΤΖΑΠΑ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΝΕΔΑΦΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΟΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΕΞΕΛΕΓΗ, ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΗΤΑΝ.

  • Αν δούμε ποιος ακόμη μπήκε στο ΔΣ της Βιβλιοθήκης από την παράταξη του Κυριάκου Μιχαηλίδη (ο Βασίλης Παπαποστόλου), θα καταλάβουμε ότι ο Μυροφορίδης δε θα είναι μόνος του αλλά θα έχει μια αρκετά σημαντική βοήθεια. Ο καθένας βέβαια όπως το βλέπει.

  • Τι μισος και ανωνυμη επιθεση ειναι αυτη προς τον ανθρωπο; Εχετε κατι να του καταλογισετε;

    Υ.Γ. Για να μην παρεξηγηθω, προσωπικα δεν τον ξερω καν

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.