Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Π.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ: Ο Κουκουλόπουλος σε ρόλο Δον Κιχώτη, μάχεται ανεμόμυλους

17 Σεπτεμβρίου 2019
15:52

 

Ο Κουκουλόπουλος σε ρόλο Δον Κιχώτη, μάχεται ανεμόμυλου.

Εμφανίζεται για να μας πει για τη ΔΕΗ, όταν δεν άκουσε τίποτε από την πλευρά Μητσοτάκη/Χατζηδάκη. Προφανώς τα αποδέχεται.

Δεν κατάλαβε ακόμη ότι η διαστρέβλωση δεν είναι όπλο που μπορεί ο ίδιος και το ΚΙΝΑΛ να χρησιμοποιούν αποτελεσματικά. Τη δεξιά βολεύει η διαστρέβλωση των θέσεων και των πεπραγμένων του ΣΥΡΙΖΑ.

Ενοχλήθηκε λοιπόν γιατί λέει, η κοινωνική ευαισθησία του ΣΥΡΙΖΑ, έδωσε άτοκο δάνειο από τη ΔΕΗ στον καθένα 1000 €. Κατά την άποψη του προφανώς έπρεπε να κόβει το ρεύμα, όπως η κυβέρνηση των Σαμαροβενιζέλων.

Ενοχλείται ακόμη που τελειώσαμε με τα μνημόνια χωρίς να πουλήσουμε το 17%. Θέλει να πουλήσουμε οπωσδήποτε. Να μην είμαστε ασυνεπείς άραγε, απέναντι στους αγοραστές που είχαν βρει;

Θυμήθηκε επίσης τη Μικρή ΔΕΗ για την οποία επιμένει ότι θα έπαιρναν 2 δις €. Ξέρουμε όλοι ότι δεν πουλούσαν τη Μικρή, αλλά την ΚΑΛΗ ΔΕΗ. Κουφάρι κρατούσαν για το Δημόσιο. Και το τίμημα είναι των ονείρων του.

Θα μπορούσε ο κ. Κουκουλόπουλος, να ανακτήσει, μέρος έστω, της χαμένης αξιοπιστίας του, αν έβγαζε τους παραμορφωτικούς φακούς που τον κάνουν να βλέπει τον εχθρό αριστερά του και δεξιά του το φίλο του λαού.

 

Κοζάνη 17 Σεπτέμβρη 2019

Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Π.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ

 

8 σχόλια

  • Μια χαρά τα λέει ο Κουκουλόπουλος εσεις θα ξεπουλήσατε τζάμπα τους πελάτες της δεη και βγάλατε στο σφυρί ΟΛΗ τη ΔΕΗ…. καλα που χάσατε ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΤΕ

  • Ο Κουλόπουλος Δον Κιχώτης και οι συριζαίοι Σάντσο Πάντσα…

    Την έρμη τη Δουλτσινέα τη ρώτησε κανείς αν θέλει να σωθεί και απ’ τους δυο σας;

  • Το μόνο που καταφέρατε είναι να διχάσετε τον Ελλημικό λαό.
    Όσο για τον Κουκουλόπουλο, αυτός είναι πολιτικός με όλη την σημασία της λέξης.
    Οι δικοί σας οι βουλευτές δεν ξέρουμε ακόμα τι έκαναν τόσα χρόνια στην Βουλή.

  • συντροφοι της κοζανης να αλλαζετε καπως τα κειμενα που σας χστελνει για δημοσιευση ο εξ αθηνων συνδικαλιστης .η χολη που σταζει ο εν λογω για τον παρι ειναι γνωστη σε ολους χρονια τωρα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.