Η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ΠΕ Κοζάνης κ. Καλλιόπη Βέττα  επισκέφθηκε τη ΔΕΘ το Σάββατο και παρευρέθηκε σε εκδήλωση μνήμης για τους Μικρασιάτες στην Κοζάνη την Κυριακή ενώ, παράλληλα, παραχώρησε μια σειρά συνεντεύξεων σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για θέματα της τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας.

Ειδικότερα, το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου πραγματοποίησε περιοδεία στη ΔΕΘ με κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ υπό τον Αλέξη Τσίπρα ενώ αργότερα, επισκέφθηκε τα περίπτερα των εκθετών από το Νομό Κοζάνης. Το απόγευμα παρακολούθησε την ομιλία του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στο Βελλίδειο.

Την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου, παρευρέθηκε στις εκδηλώσεις μνήμης για τους Μικρασιάτες στην Κοζάνη ενώ πραγματοποίησε μια ραδιοφωνική συνέντευξη στο LaVita Radio, στην εκπομπή «Επίγνωση» και στον δημοσιογράφο Μανώλη Μυταρά.

Την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου παραχώρησε μια συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Δίκτυο 1 της Καστοριάς και τη δημοσιογράφο Γιάννα Λουσίου.

Το link της τηλεοπτικής συνέντευξης στο κανάλι της Δυτικής Μακεδονίας: https://www.youtube.com/watch?v=s9CCvf_vhmY

Τέλος, η κ. Βέττα θα πραγματοποιήσει τηλεοπτική συνέντευξη αύριο Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου, στις 9:00, στην εκπομπή «Πρωινή Ανάγνωση» με την Κέλλυ Κοντογέωργη, στο Κανάλι της Βουλής