Ο Ιατρικός Σύλλογος Κοζάνης, σε συνεργασία με το Τμήμα Πυρηνικής Ιατρικής του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ» , διοργανώνουν στις 20-21 Σεπτεμβρίου 2019, στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου “Κοβεντάρειο”, Επιστημονική Εκδήλωση με τίτλο: «Νεώτερα Δεδομένα σε θέματα διαγνωστικής και θεραπευτικής Ογκολογίας».

Τα τελευταία χρόνια σημειώνεται σημαντική πρόοδος στις διαγνωστικές τεχνικές ογκολογικών παθήσεων που εφαρμόζονται από την ειδικότητα της Πυρηνικής Ιατρικής αλλά και στις θεραπευτικές παρεμβάσεις με τα νεώτερα μόρια πυρηνικής τεχνολογίας. Επιλέξαμε λοιπόν, να μεταφέρουμε αυτήν την δραστηριότητα σε χώρους πρώτης γραμμής ιατρικών υπηρεσιών με σκοπό την Επιστημονική συζήτηση, την αναγκαιότητα ενημέρωσης, ανταλλαγής απόψεων και εμπειριών μεταξύ των επαγγελματιών υγείας της περιφέρειας οι οποίοι πολλές φορές είναι οι πρώτοι που έρχονται σε επαφή με τον ογκολογικό άρρωστο.

Στο Επιστημονικό πρόγραμμα, τα θέματα που θα παρουσιασθούν, θα αφορούν ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε ογκολογικούς ασθενείς στην Επαρχία. Θα μπορέσουν επίσης να παρακολουθήσουν τις εργασίες και πολίτες που ενδιαφέρονται για τη θεματολογία της εκδήλωσης.

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ

Για το αναλυτικό Επιστημονικό Πρόγραμμα κάντε κλικ εδώ

Για την εγγραφή σας πατήστε εδώ

 Η εγγραφή & η παρακολούθηση της Επιστημονικής Διημερίδας είναι ΔΩΡΕΑΝ

 Περισσότερες πληροφορίες για το Επιστημονικό πρόγραμμα θα βρείτε στο link : http://m-c-c.gr/modules/articles/datafiles/FILE_A4444D-41521F61FEC4-108055-8D6365-0ECD93.pdf