Γευστική βραδιά από Μπαχάμες, αυτή την Πέμπτη 19/9, στο Αgora στην Κοζάνη

18 Σεπτεμβρίου 2019
07:52
Κανένα σχόλιο

Η ζωή είναι παραλία νησί καλοκαίρι! Άμμος στα δάχτυλα, αλάτι στα μαλλιά, ήλιος στο κορμί. Αυτήν την Πέμπτη φεύγουμε πάλι μακριά. Παμε Καραϊβική. Πετάμε για Μπαχάμες! Η τοπική κουζίνα είναι νησιωτική με προτίμηση στα όστρακα κ τα θαλασσινά. Πέμπτη λοιπόν 19 Σεπτεμβρίου μετά τις 22.00 η Monika Fotiadou σας περιμένει με απεριόριστο buffet… σαλάτα του Σεφ.. γεμιστές φλογέρες.. chicken hamburger Μπαχάμες.. γαρίδες με αβοκάντο.. φρουτοσουβλακι. Love chocolate..Οι bartenders μας με δυο cocktails να διαλέξετε το ενα η ενα ποτήρι κρασί.Ολα αυτα με 10€. Το δεύτερο cocktail στα 5€ μόνο. Στην μουσικη επενδυση της βραδιας ο dj Mixalis Rokas. Καντε έγκαιρα την κράτηση σας στο 2461 34200

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.