Εθελοντές Κυνοκομείου Πτολεμαΐδας: Του αφαίρεσαν τη ζωή πυροβολώντας το

22 Σεπτεμβρίου 2019
10:18

Αδέσποτος σημαίνει ΜΟΝΟΣ απέναντι σε όλα.
Το να φροντίζεις αδέσποτα πλάσματα σημαίνει ΜΟΝΟΣ απέναντι σε όλους.
(Κάπου το διάβασα και είναι πέρα για πέρα πραγματικό)
Ο κυνηγοσκυλακος της φωτό (δανεικη)
ζούσε τα τελευταία 5 χρόνια στην περιοχή του υδραγωγείου (μαγνητική ΥΓΕΊΑ)
Λίγες μέρες πριν “αξιόλογος” συμπολίτης μας του αφαίρεσε την ζωή με ένα…ΟΠΛΟ
Το λάθος του;;; Ήταν αδέσποτος.
Το λάθος του;;; Ζητιάνευε φαγητό.
Το λάθος του;;; Ζητούσε ένα χάδι.
Το λαθος του;;; Είχε φωνή και γαυγιζε.
Ένα φοβικο ζώο που δέχτηκαν κάποιοι στην γειτονιά και πρώτη η Ντίνα που το φρόντιζε οπως και άλλα εκεί και της τα σκότωσαν το ένα μετά το άλλο.
“Έλα μωρέ ένα ζώο ήταν…σιγά…” Θα πουν κάποιοι
“Ένα πλάσμα που είχε ψυχή ήταν.
Ένα πλάσμα που είχε συναισθήματα όπως εσύ ήταν…… Πονούσε.φοβοταν.χαιροταν με το χάδι,την αγκαλιά,ένα ξερό κομμάτι ψωμί….”
Πρωί βγήκε κάποιος στον δρόμο με ένα όπλο,
Έναν δρόμο που έχει μεγάλη κίνηση.
Κέντρο υγείας εκεί….ένα νηπιαγωγείο εκεί…ένα γυμναστήριο εκεί… Ένα καφέ εκεί…..
Πόσοι κινδύνοι;;; ” Έλα μωρέ ενας σκύλος μείον”
ΚΑΝΕΝΑΣ δεν είδε τίποτα;
ΚΑΝΕΝΑΣ δεν άκουσε τίποτα;;;
“Σήκωσε την τρίχα στην ράχη σου αγόρι μου και τρέχα,γαυγιζε εκεί που δεν θα φοβάσαι κανένα δίποδο ον…..εσύ μόνο ξέρεις να συγχωρείς και να αγαπάς”
Πτολεμαΐδα

9 σχόλια

  • Εισαγγελική παρέμβαση άμεσα!!! Τετοιοι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι!!! Εξαιτίας τέτοιων μορφών η Ελλάδα δεν πάει μπροστά. Είναι κρίμα για όλους μας.

  • Ο Νόμος ορίζει ρητά ότι απαγορεύονται τα αδέσποτα δίπλα από νηπιαγωγεία. Συντηρείτε παρανόμως αδέσποτα, εσείς και η φίλης σας η Ντίνα, δίπλα από νηπιαγωγείο παρακαλώ;

  • κΟΖΆΝ γιατί λογοκρίνεις οποιονδήποτε έχει αντίθετη άποψη με τις ανώνυμες …….. που υβρίζουν συχνά πυκνά την κοινωνία και τους ανθρώπους. Δεν θέλω να πιστεύω ότι αφήνεις σκόπιμα να προπαγανδίζει η ακραία αυτή μειοψηφία κατά της συντριπτικής πλειοψηφίας. Είπαμε όλοι είμαστε κατά των δολοφονιών αδεσπότων αλλά από το να έχουν δικαίωμα να υβρίζουν και να καταφέρονται εναντίων των ανθρώπων και να τους δίνεται βήμα όποτε θέλουν, πάει πολύ.

  • Η Ντίνα η οποία αναφέρεται από τις εκπροσώπους των αδέσποτων στο γράμμα αποχαιρετισμού, τι ακριβώς είναι? Ιδιοκτήτρια αγέλης από αδέσποτα στην γειτονιά της? Τις υποχρεώσεις σας και τις ευθύνες σας στα πλαίσια του νόμου τις γνωρίζετε ή σας νοιάζει μόνο να κατηγορείτε θεούς και δαίμονες?

  • Τα σκυλιά δεν είναι άνθρωποι τελεία και παύλα! Κάποιοι προσπαθούν έχοντας κόμπλεξ απέναντι στην κοινωνία να δημιουργούν θέματα για να μπορούν να υπάρχουν..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.