kozan.gr: Πτολεμαΐδα: Τροχαίο στην συμβολή των οδών Ελευθέριου Βενιζέλου με Γουμερας

23 Σεπτεμβρίου 2019
09:41

 

Η πυροσβεστική Υπηρεσία Πτολεμαΐδας δέχθηκε κλήση 8:48 για τροχαίο στην συμβολή των οδών Ελευθέριου Βενιζέλου με Γουμερας. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες σημειώθηκε το τροχαίο. Αμεσα κινήθηκε η υπηρεσία μας με 2 οχήματα και 5 άνδρες. Φτάνοντας στον τόπο του συμβάντος διαπιστώσαμε ότι εντός του ενός οχήματος υπήρχε εγκλωβισμένο άτομο. Κινήθηκε άμεσα η Πυροσβεστική Υπηρεσία Πτολεμαΐδας χρησιμοποιώντας την διασωστική σειρά, έτσι ώστε να απεγκλωβιστεί το άτομο με ασφάλεια και να μεταφερθεί με το ΕΚΑΒ στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο. Επισης και τα αλλά δυο άτομα μεταφέρθηκαν στο Μποδοσακειο Νοσοκομείο για προληπτικό έλεγχο. Όλα τα άτομα είχαν τις αισθήσεις τους.

Ένα σχόλιο

  • Όταν λέμε προσοχή στους δρόμους κανένας δυστυχώς δν ακούει κ δυστυχώς οι περισσότεροι νομίζουν ότι το γκάζι κ η προσπεράσει είναι μαγκιά, ο μπαμπάς μου από τότε που πήρα δίπλωμα το μόνο που μου λέει κ έχει δίκιο ποτέ να μην λες α εγώ είμαι καλός οδηγός γιατί ποτέ δν ξες τι θα σου συμβεί αν προκαλείς την τύχει σου με το να τρέχεις κ παίρνεις κ στο λαιμό σου αθώους ανθρώπους.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.