Επιστολή αναγνώστη στο kozan.gr: Κοζάνη: Ξεθωριασμένες κι ανύπαρκτες οι διαγραμμίσεις των διαβάσεων έξω από σχολεία και σε κεντρικούς δρόμους (Φωτογραφίες)

23 Σεπτεμβρίου 2019
09:58

 

Περίμενα ότι λίγο πριν ανοίξουν τα σχολεία και πριν τα τέλη Αυγούστου οι διαγραμμίσεις των διαβάσεων σε σχολεία και κεντρικούς δρόμους της Κοζάνης θα είχαν βελτιωθεί. Με μεγάλη μου διαπίστωσα ότι τίποτα δεν έγινε. Δείτε τις φωτογραφίες που σας στέλνω και θα καταλάβετε:

 

 

5 σχόλια

  • οταν βλεπεις παιζους να σταματας παντα και ασε δεν φαινονται καλα οι διαγραμμισεις ..
    κυρα μου δεν εχεις με τι να ασχοληθεις οταν οδηγαει ο αντρασ σου ??

    • Όταν δν έχει διαγραμμισεις δυστυχώς η περισσότεροι οδηγοί δν σταματάνε πρώτον, δεύτερον καλό θα είναι να μιλάτε όμορφα σε αυτόν που απευθύνεστε είτε είναι άντρας είτε γυναίκα κ τρίτον επειδή είμαι γυναίκα κ οδηγός κ μαμά κ σταματάω πάντα να περάσουν οι πεζοί παρακαλώ βλέπω πολλούς άντρες οδηγούς που δυστυχώς δν σέβονται καν τους πεζούς ούτε κ το πως οδηγούν για αυτό καλό θα είναι όλοι μας να σεβόμαστε τον κάθε συνάνθρωπο μας.

  • Όλο το καλοκαίρι τι έκαναν οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου; Περίμεναν να ανοίξουν τα σχολεία για να το καταλάβουν; Το μόνιμο προσωπικό και οι προϊστάμενοι δεν έχουν την γνώση και την εμπειρία να εισηγηθούν το θέμα;

  • Να μιλάς Καλύτερα καταλαβες δεν έχεις τρόπους….μαλλον Δεν εισαι γονιός κ δεν ξέρεις εχει δικιο η κυρια … ο δήμαρχος θα τα κάνει

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.