Πτολεμαΐδα: Θέλαμε οι πεζόδρομοι να ξαναγίνουν πεζόδρομοι, όμως… (Γράφει ο Γεώργιος Παρναβέλλης)

3 Οκτωβρίου 2019
08:48

Τολμήσαμε προ λίγων ημερών να τσιμεντώσουμε τα κολωνάκια στο παλιό πάρκο ώστε οι πεζόδρομοι να ξαναγίνουν πεζόδρομοι με όλη την ακριβή σημασία της λέξης αλλά για μία ακόμη φορά όπως βλέπετε και από τις εικόνες ο ελληνάρας Πτολεμαιδιώτης δεν μασάει…

Πήγε και τα ξήλωσε γιατί; Γιατί….έτσι!

Για να νιώθει ήρωας και μάγκας.

Εσύ που το έκανες πάρε ένα παράσημο της ανοιχτής παλάμης σου αξίζει επάξια.

Αποδεικνύεται για άλλη μία φορά ότι δεν έχουμε ούτε σεβασμό ούτε παιδεία ούτε και πολλά άλλα σε αυτή την πόλη , και μετά κράζουμε τους δημάρχους και τα μεγάλα κεφάλια επειδή δεν μας καλυτερεύουν την ζωή προς το καλύτερο… κάπου φταίμε όμως και μεις όχι μόνο οι άλλοι.

Ότι καλό και θετικό για το πολίτη , τον πεζό , την μάνα με τα παιδιά τον ηλικιωμένο…κλπ..πάει να γίνει πάντα θα υπάρχει ένας (ίσως και περισσότεροι….) να τα καταστρέψουν. Συγχαρητήρια! Γι’αυτό και θα μείνουμε εσαεί ένα χωριό. Μπορείτε τώρα να κάνετε και το ίδιο και στην πλατεία και εκεί πακτώθηκαν κολωνάκια πριν κανα μήνα μη το καθυστερείτε …

Υ.Γ. Ένας απ’τους υπαλλήλους του Δήμου που έκανε το ολέθριο σφάλμα να τα φτιάξει.

10 σχόλια

  • Δε χρειαζεται ουτε κωλονακια ουτε τιποτα να γυρνανε οι υπηρεσθες εξω ολη μερα και οποιο αμαξι ειναι μεσα ξηλωμα πινακιδες για κανα 3 4 μηνες χωρις ομως να μπορουν να τις παρουν ποσω βαζοντας βισμα και σε λιγο καιρο δε θα τολμαει κανενας να μπει μεσα το ιδιο να γι εται και στα μηχανακια βαιβεως βαιβεως.να δεις πως θα παρουμε και παιδεια και απολα μετα.αλλα αφου ειμαστε πελατιακος δημος μη περιμενεις και πολλα πολλα.

  • Πεζόδρομος Αγίας Τριάδος, το μόνιμο parking, μόνιμων κατοίκων, συνδικαλιστών του εργατικού κέντρου και οπαδών του συνδέσμου της ΑΕΚ, όλα αυτά 100μ από το αστυνομικό τμήμα.

  • Να τα ξανά φτιάξετε, με υπομονή και επιμονή κερδίζεις, αλλά και η δημοτική αστυνομία να ορίσει κάποιους χώρους για παρκάρισμα δέκα λεπτών στο κέντρο και να ελέγχει….. Ένα χαρτί θέλεις να δώσεις κάπου και πρέπει να παρκαρεις στην λαϊκή, αν βρεις…. Η Κοζάνη έχει γίνει υπόδειγμα αλλά η δημοτική αστυνομία δουλεύει, εδώ είχαμε να τους δούμε χρόνια, ευτυχώς τώρα εμφανίστηκαν, μπράβο Δημαρχε…. Περιμένουμε περισσότερα από σένα….

  • .Αν θέλουμε πεζοδρόμια ας ξηλώσουμε αυτά τα αστεία σαλιγκαράκια που κάναμε, να γίνουν κεντρικές οδοί με πεζοδρόμια που θα έχουν απόσταση από την επιφάνεια των δρόμων και να αποκτήσει νόημα το κέντρο της πόλης βοηθώντας και την ανάπτυξη της οικονομικά. Αστεία πράγματα το 2020. Έρχεται ένα τουριστικό λεωφορείο και κολλάει στο ζικ ζακ. Που το είδατε αυτό στον κόσμο. Ξύπνα δήμαρχε, την αδιαφορία των προηγούμενων ίσως την πληρώσεις μαζεμένη, άσε που κάποιοι από αυτούς είχαν και εξέλιξη και βολεύτηκαν…για εσένα δεν προβλέπεται , κανε έργα. Από ένα φίλο σου

    • Πες το ν΄αγιάσει το στόμα σου!

      Αυτό το αίσχος που θυμίζει παιδική χαρά μέσα στο κέντρο της πόλης κάποτε πρέπει να τελειώσει, αλλά φαίνεται ότι μάλλον “εξυπηρετεί” τα μικροσυμφέροντα των “αφεντάδων” της πλατείας…

  • Πολυ σωστά να βγει εξω η Δημοτική Αστυνομία κ η Τροχαία κ να ξηλώνει πινακιδες κ πρόστιμα! Κ στην Κοζάνη τα παρκαρισματα πανω στις κιτρινες γραμμες και οπου βρουν κ οπως βρουν…καλα κρατούν! Κ τα μικροατυχήματα Δυστυχώς ειναι καθημερινά.. οδική συμπεριφορά κ παιδεία στο μηδέν….

  • Τι περιμένεις από ανθρώπους που τόσα χρόνια το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η καρέκλα η προβολή και τίποτε άλλο.Η πολύπαθη πόλη μας δεν πρόκειται να αλλάξει νοοτροπία γιατί οι άρχοντες αυτής είναι αδιαφοροι. Το ίδιο φυσικά και αυτοί οι οποίοι χειρίζονται τα επί μέρους θέματα.Οι πεζόδρομοι εδώ είναι λεωφόροι κίνησης αυτοκινήτων.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.