Α’ ΕΠΣ Κοζάνης: Η Κοζάνη επικράτησε με 3-0 του Τιτάνα Σερβίων και πέρασε μόνη πρώτη στην βαθμολογία (Bίντεο)

6 Οκτωβρίου 2019
07:58
Κανένα σχόλιο

 

Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες αλλά και χωρίς να χρειαστεί να φορτσάρει η Κοζάνη επικράτησε με 3-0 του Τιτάνα Σερβίων και πέρασε μόνη πρώτη στην βαθμολογία της Α’ Κατηγορίας μετά τα στραβοπατήματα της Σιάτιστας και του Φ.Σ. Εορδαϊκού.

Πηγή Βίντεο Κώστας Τσιώρας

Το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής έγινε στο γήπεδο Καλαμιάς σε μία κίνηση καλής θέλησης της Κοζάνης ώστε να μην επιβαρυνθεί το ΔΑΚ για τον Κυριακάτικο αγώνα Γ’ Εθνικής της Α.Ε. Ποντίων Καραγιαννίων.

Η Κοζάνη έπαιξε αρκετά καλό ποδόσφαιρο στο πρώτο ημίχρονο όταν σημείωσε δύο τέρματα κι έχασε αρκετές ευκαιρίες, αντίθετα στο δεύτερο οι ερυθρόλευκοι φάνηκαν να χαλαρώνουν αν και σε κανένα σημείο δεν έχασαν τον έλεγχο του αγώνα.

Ο Τιτάν με πολυπρόσωπο κέντρο προσπάθησε να περιορίσει την Κοζάνη αλλά μπροστά δεν απείλησε σχεδόν καθόλου, εκτός μίας φάσης στο δεύτερο ημίχρονο όταν η μπάλα βρήκε το δοκάρι.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με άσχημο τρόπο καθώς μόλις στο 5’ τραυματίστηκε ο Ηλίας Δούμας στον αστράγαλο και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο όπου του τοποθετήθηκε νάρθηκας.

Στο 26’ η Κοζάνη άνοιξε το σκορ όταν μετά από ωραία προσπάθεια και ασσίστ του Αθανασιάδη ο Νίκος Τραυλός από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 29’ έγινε το 2-0 μετά από ωραία πάσα του Αποστολίδη στον κενό χώρο στον Εράλντι Σέχι που μπήκε από τα δεξιά και με αριστερό πλασέ έστειλε τη μπάλα στην απέναντι γωνία.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Κοζάνη άφησε το πόδι από το γκάζι και δεν πίεσε τον Τιτάνα όσο στο πρώτο.

Στο 57’ μπήκε σαν αλλαγή ο Παναγιώτης Μπαλίτσας μετά τον τραυματισμό του το καλοκαίρι ενώ ντεμπούτο με τα ερυθρόλευκα έκανε στο 60’ ο 19χρονος Παναγιώτης Αξινιάρης (προερχόμενος από την Κ-19 του Αρη) ο οποίος έδειξε αρκετά καλά στοιχεία.

Στο 59’ φάουλ του Μπάκανου από αριστερά απέκρουσε με τα ακροδάχτυλα ο Πάντος και στην συνέχεια η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι.

 Στο 73’ ο Σέχι άλλαξε τη μπάλα με τον Αξινιάρη από χτύπημα κόρνερ, ο πρώτος έκανε ωραία σέντρα όπου πετάχτηκε ο Ραφαήλ Αποστολίδης και με κεφαλιά έκανε το 3-0 σημειώνοντας το πρώτο του γκολ με την φανέλα της Κοζάνης.

Στο τελευταίο τέταρτο η Κοζάνη ανέβασε και πάλι την απόδοση της κι έχασε μία καλή ευκαιρία με τον Μανακίτσα στο 85’ μετά από ωραία προσπάθεια και συνδυασμό του με τον Αποστολίδη.

 ΚΟΖΑΝΗ (Κώστας Καπετάνος): Πάντος, Τρομπούκης, Μωϋσιάδης, Σεκκουλίδης, Σαββίδης, Μανακίτσας, Τραυλός (54’ Μπαλίτσας), Χατζής (75’ Τσαγκαλίδης), Αθανασιάδης (60’ Αξινιάρης), Σέχι, Δούμας (6’ Αποστολίδης).
ΤΙΤΑΝ ΣΕΡΒΙΩΝ (Δημήτρης Αλιατίδης): Παρασκευάς, Δημητριάδης, Πράσσος, Δουβαρτζίδης, Κακαφίκας, Μέτκο (75’ Λάσπας), Ράπτης, Παπαστέργιος (65’ Νέστορας), Πολίτης (40’ Μπάκανος), Κοντοδήμος, Χρυσοστομίδης (40’ Γούτας).

Διαιτητής: Δεληζήσης

Βοηθοί:   Παπαδόπουλος Μ., Τσιγγένης Μ.

 

Πηγή https://matiesstasport.blogspot.com/2019/10/3-0.html

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.