kozan.gr: Ο Δήμαρχος Βοΐου Χ. Ζευκλής ζήτησε από τον Γ.Γ. του Υπουργείου Μεταφορών να επισπευσθούν οι εργασίες των διοδίων στο ύψος της Σιάτιστας

10 Οκτωβρίου 2019
19:52

Ακούγεται παράδοξο κι όμως ο Δήμαρχος Βοΐου Χ. Ζευκλής ζήτησε από τον Γ.Γ. του Υπουργείου Μεταφορών να επισπευσθούν οι εργασίες των διοδίων στο ύψος της Σιάτιστας. Όπως ανέφερε στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βοΐου, μετά από σχετική ερώτηση του δημοτικού σύμβουλου, Ανδρέα Κορδίστα, επισκέφτηκε, για το συγκεκριμένο θέμα, τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Μεταφορών, μιας κι ο Υπουργός (Αχιλλέα Καραμανλής) τον κορόιδεψε (όπως χαρακτηριστικά σημείωσε) και του ξεκαθάρισε πως δημοτική αρχή δεν θα δεχτεί τη λειτουργία των διοδίων κι ότι ο ίδιος, ακόμη κι αν μείνει μόνος του, ως δήμαρχος, θα κάνει τα πάντα ώστε να μην πληρώνει κανένας που περνά από εκείνο το σημείο. Ο Γ.Γ. του Υπουργείου του είπε ότι θα επιβραδύνουν την κατασκευή των διοδίων, με τον Δήμαρχο, να του ζητά το ακριβώς αντίθετο, δηλαδή, την επίσπευση των εργασιών, με το σκεπτικό ότι η κατασκευή του συγκεκριμένου έργου  έχει προκαλέσει, ήδη, πολλά προβλήματα στην Σιάτιστα. “Δεν φτάνει που θέλετε να μας βάλετε διόδια, μας έχετε αποκλείσει κι από την Εγνατία”, του είπε ο Χ. Ζευκλής, συμπληρώνοντας, πως, με δική του παρέμβαση πριν λίγες μέρες μπήκαν δύο φωτιστικά καθώς ούτε την ταμπέλα μπορούσε να δει κανείς.

kozan.gr

Ένα σχόλιο

  • Ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Βοΐου Ζευκλής Χρήστος και ο βουλευτής Κοζάνης Μιχάλης Παπαδόπουλος επισκέφτηκαν σήμερα το πρωί τον υπουργό μεταφορών και υποδομών Κώστα Καραμανλή για να τον ενημερώσουν για το θέμα των διοδίων στην περιοχή Μπάρας-Ξηρολίμνης-Καλαμιάς (Κάθετων και Πλευρικών) και των προβλημάτων που ανακύπτουν από την χωροθέτηση τους.

    Αφού του ευχήθηκαν για την ανάληψη των νέων καθηκόντων του ακολούθησε λεπτομερής συζήτηση και ενημέρωση επί του θέματος. Ο υπουργός αναγνώρισε το πρόβλημα που δημιουργείται για την περιοχή του νομού Κοζάνης και ειδικότερα για το Βόιο, και δεσμεύτηκε να δώσει εντολή να σταματήσουν οι εργασίες, ώστε να δοθεί χρόνος για να επανεξεταστεί το θέμα με μεγαλύτερη προσοχή.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.