Κοζάνη: 3o Πανελλήνιο Ανοιχτό Αναπτυξιακό Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, 19-20 Οκτωβρίου στο κλειστό της Λευκόβρυσης

14 Οκτωβρίου 2019
11:45

 

Στην Κοζάνη θα διεξαχθεί ένα από τα 9 Πανελλήνια Ανοιχτά Αναπτυξιακά Πρωταθλήματα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης για την αγωνιστική χρονιά 2019-20. Μετά τις δύο προηγούμενες επιτυχημένες διοργανώσεις (2017, 2018) και μετά από αίτημα του Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ η ομοσπονδία Ε.Φ.Ο.ΕΠ.Α. του ολυμπιακού αθλήματος της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, αποφάσισε να αναθέσει για 3η χρονιά τη διοργάνωση στην Κοζάνη. Ο Δήμος Κοζάνης πρόθυμα παραχώρησε το κλειστό γυμναστήριο της Λευκόβρυσης για τη φιλοξενία της και Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας αθλοθέτησε τα έπαθλα και συνέβαλε στο διαφημιστικό υλικό, ως συνδιοργανωτές αμφότεροι της σπουδαίας αυτής διοργάνωσης.

Ο Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ εδώ και μια δεκαετία δραστηριοποιείται στο χώρο του αθλήματος και κατάφερε να κερδίσει την αγάπη και το σεβασμό όλων, όχι μόνο στο χώρο της Δυτικής Μακεδονίας αλλά και πανελλήνια.

Συγκεκριμένα στις 19-20 Οκτωβρίου 2019, στο κλειστό της Λευκόβρυσης αθλητές και αθλήτριες μικρών ηλικιών από όλη την Ελλάδα θα αγωνιστούν κατά ηλικιακές κατηγορίες στο άθλημα που είναι από τα πιο αναγνωρίσιμα και δημοφιλή παγκοσμίως και έχει χαρίσει πληθώρα διεθνών διακρίσεων στη χώρα μας.

Με δεδομένη λοιπόν τη στήριξη της Περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας, του Δήμου Κοζάνης, των ΜΜΕ, πολλών επιχειρηματιών, καθώς και της τοπικής κοινωνίας θα κάνει τα πάντα για την άψογη προετοιμασία και διοργάνωση του σπουδαίου αυτού πρωταθλήματος. Στην πόλη μας το τριήμερο 18-20 Οκτωβρίου αναμένεται να φιλοξενήσουμε περίπου 200 αθλητές και αθλήτριες από όλη την Ελλάδα με τους συνοδούς τους, γονείς, προπονητές και παράγοντες του αθλήματος.

Σας καλούμε όλους να παραβρεθείτε στους αγώνες για να απολαύσετε το θέαμα και να γνωρίσετε από κοντά το αγαπημένο ολυμπιακό μας άθλημα.

Η τελετή έναρξης θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 Οκτωβρίου και ώρα 11.00΄π.μ. στο κλειστό γυμναστήριο της Λευκόβρυσης και θα πλαισιωθεί από χορευτικά τμήματα του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Βατερού Κοζάνης τιμώντας τα 100 χρόνια της γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού.

  • Συνέντευξη τύπου θα δοθεί από τον πρόεδρο του Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ και τον πρόεδρο του Ο.Α.Π.Ν. του Δήμου Κοζάνης την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου και ώρα 7μ.μ. στην αίθουσα προπονήσεων του συλλόγου. (αίθουσα εκδηλώσεων 8ου και 4ου Γυμνασίων Κοζάνης)

Ένα σχόλιο

  • Αναρωτιέμαι ποιος είναι υπεύθυνος για το τελικό αποτέλεσμα της αφίσας. Στην διοργάνωση του 2018 είχαν το νέο κτίριο της βιβλιοθήκης. Φέτος έχουν βάλει τον κρόκο. Αν κάποιος δει την αφίσα από μακριά δεν θα συμπεράνει πως πρόκειται για αγώνες επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Υποψιάζομαι πως κάποιος από τους χορηγούς στερείται φαντασίας και προβάλλει ότι του κατέβει γιατί αδυνατώ να πιστέψω πως ο σύλλογος είχε την συγκεκριμένη πρόταση. Κρίμα..
    (Γονέας αθλήτριας του συλλόγου επιτραπέζιας αντισφαίρισης Κοζάνης)

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.