Eργασίες συντήρησης πραγματοποιήθηκαν στον οδικό άξονα Ρυμνίου – Τριγωνικού

15 Οκτωβρίου 2019
22:40
Συνεργείο 3ης ΔΕΚΕ – Δνσης Τεχνικών Έργων Π.Ε. Κοζάνης, αποτελούμενο από μηχανήματα, «καταστροφέα» κλαδιών, JCB και φορτηγού, προέβη το διήμερο 8-9 Οκτωβρίου 2019 στη συντήρηση του οδικού άξονα Ρυμνίου – Τριγωνικού, με τον καθαρισμό του οδοστρώματος και κυρίως των πλαϊνών ρείθρων από χώματα και φερτά υλικά, καθώς και την κοπή των πλαϊνών κλαδιών…

…που δημιουργούσαν σοβαρά προβλήματα στην ορατότητα των διερχόμενων οδηγών οχημάτων.

kath91019 1

kath91019 2kath91019 3

ΥΓ. 1. Για μια ακόμη φορά το αυτονόητο γίνεται είδηση. Το κάνουμε γιατί, τίποτε πλέον δεν θεωρείται …αυτονόητο.

ΥΓ. 2. Το «γκτζιούπι» (το ξέρουν οι δικοί μας τι είναι), κάπου μετά την ανηφόρα από Ρύμνιο (δείτε σχετική δημοσίευση ΕΔΩ), παραμένει στη θέση του! (φωτο 13/10)

kath91019 4

mikrovalto.gr

4 σχόλια

  • Επιπλέον να κάνω άλλη μια παρατήρηση, για να είναι ολοκληρωμένος ο καθαρισμός θα έπρεπε να προνοησουν να μαζεύονται τα κλαδιά που κόβουν γιατί όταν θα γίνουν ξερά κλαδιά και θα είναι “προσάναμα ” για τις καλοκαιρινές φωτιές τότε ποιος θα φταίει??

  • ρε θα μας τρελλανετε; καθαριστηκε δρομος ο οποιος επισημως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΜΕ ΜΕ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΥΘΥΝΗ;;;;;;;;;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.