kozan.gr: Mε μειοδοτική, φανερή και προφορική δημοπρασία η μίσθωση ακινήτου για τη δημιουργία χώρου φύλαξης αδέσποτων ζώων στο Δήμο Βοΐου

16 Οκτωβρίου 2019
06:08

Όπως είχε γράψει το kozan.gr, από τις 29/9/2019, στη δημιουργία χώρου φύλαξης αδέσποτων ζώων, προχωρά ο Δήμος Βοΐου. Το υπό μίσθωση ακίνητο, σύμφωνα με τη διακήρυξη δημοπρασίας, που δόθηκε χθες στη δημοσιότητα, αφορά οικόπεδο ή αγροτεμάχιο έκτασης από τέσσερα (4) έως δέκα (10) στρέμματα, περιφραγμένο με συρματόπλεγμα ύψους τουλάχιστον δύο (2) μέτρων, που απαραίτητα πρέπει να διαθέτει παροχή ύδρευσης και αν υπάρχει κτιριακή εγκατάσταση ή εγκαταστάσεις να είναι νομίμως υφιστάμενες ή τακτοποιημένες. Επίσης να βρίσκεται εκτός ορίων οικισμού, σε απόσταση χιλίων πεντακοσίων (1.500) μέτρων έως δέκα (10) χιλιομέτρων από τα όρια οποιασδήποτε Κοινότητας του Δήμου Βοΐου και σε απόσταση εκατό (100) τουλάχιστον μέτρων από την πλησιέστερη κατοικία. Επίσης γίνονται δεκτά και περισσότερα του ενός ακίνητα, καθώς και ακίνητα δύο ή και περισσοτέρων ιδιοκτητών, που πληρούν όλες τις προδιαγραφές της διακήρυξης, με την προϋπόθεση αυτά να δημιουργούν ενιαία εδαφική έκταση. Η προσφορά του μισθώματος ορίζεται σε τέσσερις χιλιάδες ευρώ (4.000,00 €) το χρόνο (ετήσιο) για το σύνολο της έκτασης που θα εκμισθωθεί.

kozan.gr

3 σχόλια

  • Τι ακριβώς θελει να κανει ο δημος Βοιου; «Φύλαξη» ζώων,τέτοια έννοια δεν υπαρχει στην νομοθεσία για την διαχείριση αδεςποτων! Δηλ.θελει να μαντρώσει ποιος ξερει ποσα αδεσποτα σε έναν χώρο χωρίς υποδομές και χωρίς να εχει καν προγράμμα διαχείρισης,το πιο σημαντικό σημείο του οποίου ειναι η στείρωση και ο εμβολιασμός για λύσσα των ζώων αυτών; Θα τα μαζέψει δηλ και θα τα αφήσει εκει να ζευγαρωνουν και να πολλαπλασιάζονται και να πεθαίνουν απο διαφορες ασθένειες;Θα υπάρξουν στειρωςεις και εμβολιασμοί και ποιος θα τα κανει και πού; Ή δεν εχει σκοπό να ασχοληθεί; Θελουμε περαιτέρω ενημέρωση στο θεμα!

  • Έχω μια ιδέα για να σας βγει φθηνά. Κάντε το πρώην Δημαρχείο Ασκίου και αν δεν φθάνει είναι τα δημαρχεία Τσοτυλίου και Νεάπολης. Χα! Χα! Χα!

    • ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΙΣΤΟΠΟΥΛΕΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΣΧΗΜΗ ΙΔΕΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΓΑΣΕΙ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΛΛΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.