kozan.gr: Αποσυμφόρηση υπηρεσιών κι εξεύρεση επιπλέον χώρων για τη δημιουργία νέων γραφείων, για το Δήμο Βοΐου

16 Οκτωβρίου 2019
06:25

Σε αποσυμφόρηση υπηρεσιών κι εξεύρεση επιπλέον χώρων για την δημιουργία νέων γραφείων στη Σιάτιστα, για το Δήμο Βοΐου, προχωρά η Δημοτική Αρχή. Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του kozan.gr, στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, εγκρίθηκε ομόφωνα η μίσθωση ενιαίου κτηρίου στη Σιάτιστα για τη στέγαση υπηρεσιών του Δήμου και εξεύρεση επιπλέον χώρων για την δημιουργία νέων γραφείων. Όπως ανέφερε στην εισήγησή του ο Δήμαρχος Βοΐου, Χρήστος Ζευκλής, το γεγονός ότι οι χώροι του υπάρχοντος Δημαρχείου στη Σιάτιστα δεν επαρκούν για την στέγαση των υπηρεσιών του Δήμου και πρέπει να γίνει αποσυμφόρηση, όπως επίσης τ’ ότι πρέπει να εξευρεθεί κατάλληλος χώρος για τη δημιουργία γραφείου για τον Πρόεδρο και το συμβούλιο της Κοινότητας Σιάτιστας, γραφεία για τους αρχηγούς των παρατάξεων και γραφείο για την εξυπηρέτηση πολιτών, καθώς και τ’  ότι υπάρχει άμεση ανάγκη να στεγασθούν, η Οικονομική Υπηρεσία, η Τεχνική Υπηρεσία και η Υπηρεσία Δόμησης στο ίδιο κτήριο για λειτουργικούς λόγους, επιβάλει την μίσθωση ενός τέτοιου κτηρίου. Το κτήριο αυτό θα βρίσκεται στην πόλη της Σιάτιστας, κοντά στο κτήριο του Δημαρχείου, θα είναι εμβαδού τουλάχιστον 600 τμ και θα διαθέτει όλο τον απαιτούμενο εξοπλισμό, για τη στέγαση των υπηρεσιών του Δήμου.

kozan.gr

2 σχόλια

  • τόσα αρχοντικά, ιδρύματα έχει ο Δήμος, δεν μπορεί να βρεθεί χώρος χωρίς να επιβαρύνεται ο Δήμος με μισθώματα;

  • Αρχίζει η “ανάπτυξη” στο ΒΟΪΟ. Κτίρια και υπηρεσίες, αυτά είναι που λείπουν από την περιοχή κατά τη νέα δημοτική αρχή. Γι΄ αυτό από 35 χιλιάδες το 1951 το 2021 θα είμαστε 15 ΧΙΛΙΑΔΕΣ κάτι λιγότερο από τους μισούς. ΒΟΪΟ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.