Ορατό της Μηδέν… (με αφορμή την εισβολή της Τουρκίας στην Συρία – του Θεόφιλου Παπαδόπουλου)

17 Οκτωβρίου 2019
10:38
Κανένα σχόλιο
  • Οι μανάδες της Κοζάνης – της Δυτικής Μακεδονίας, ήλθαν είδαν και μας χαιρέτησαν!!!
  • Ο Διεθνισμός μας στα τάρταρα!!!
  • Ζήτω το κόμμα – οι θεσούλες μας να είναι καλά…

Ε…ναι, φθάνει ποια η όποια ανοχή σε μία κοινωνία που έχει απολέσει εδώ και πολλά χρόνια το ηθικό και αξιακό της πλεονέκτημα. Δεν μπορούμε σήμερα να παραμένουμε απαθείς όταν οι εικόνες που βλέπει η Παγκόσμια κοινή γνώμη από την εισβολή της Τουρκίας στην Συρία, σοκάρουν και προκαλούν. Το Τουρκικό ρατσιστικό και φασιστικό κράτος δολοφονεί με τις ανοχές των πάντων. Οι λαοί οφείλουν – πρέπει να ξεσηκωθούν. Να αντισταθούν σε όλα όσα συντελούνται αυτές τις ημέρες και όχι μόνον.

Στην Κοζάνη τώρα, οι μανάδες της πόλης ξεσηκώθηκαν με αφορμή την Ελληνικότητα της Μακεδονίας και διοργάνωσαν το μεγαλειώδες συλλαλητήριο περνώντας στο περιθώριο όλους τους μεγαλόσχημους εκείνης της περιόδου, φιλοσκοπιανούς γαρ. Σήμερα τι πράττουν; Κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου; Λες και δεν τις προκαλούν οι εικόνες των δολοφονηθέντων και δη μικρών παιδιών από την Τουρκική εισβολή. Τις βλέπουμε καθημερινά. Αλήθεια, δεν θα αναλάβετε κάποια πρωτοβουλία και μάλιστα σήμερα… να διοργανώσετε ένα ακόμη συλλαλητήριο;

Αυτήν την φορά, καθαρά ανθρωπιστικό και αλληλεγγύης προς τον Κουρδικό λαό. Έναν λαό ανάμεσα στην γενοκτονία και την απελευθέρωση.

Για τους άλλους και εννοώ τους αυτοδιοικητικούς. Αυτούς το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η θεσούλα, η καρέκλα της διαχείρισης και της εξουσίας. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου το ότι όπου σταθούν και βρεθούν η ιαχή τους είναι ζήτω το κόμμα!!!

Να τους χαιρόμαστε όλους..

Καληνύχτα Κοζάνη, καληνύχτα Δυτική Μακεδονία

Σημείωση: Αφιερώνω σε όλους αυτούς το τραγούδι της Χαρούλας Αλεξιού «Ελένη», που αναφέρεται σε τι κόσμο ζούμε. https://www.youtube.com/watch?v=1iExbJqlZiA

Δρέπανο 17 Οκτωβρίου 2019

Θεόφιλος Παπαδόπουλος

Πολίτης

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.