kozan.gr: Σε μία ανάρτηση και μ ‘ένα κλικ κι οι 15 εκδηλώσεις – γεγονότα – δράσεις του Σαββατοκύριακου που κάλυψε, άμεσα, το kozan.gr, σε Κοζάνη & Πτολεμαΐδα

20 Οκτωβρίου 2019
19:07
Κανένα σχόλιο

Σε μία ανάρτηση και μ ‘ένα κλικ κι οι 15 εκδηλώσεις – γεγονότα – δράσεις του Σαββατοκύριακου που κάλυψε, άμεσα, το kozan.gr, σε Κοζάνη & Πτολεμαΐδα:

  1. kozan.gr: Κοζάνη: H oρθολογική χρήση των αντιβιοτικών από το Νοσοκομειακό ιατρό ήταν το θέμα της ημερίδας που παρουσιάστηκε, το πρωί του Σαββάτου 19/10, στο Κοβεντάρειο(Φωτογραφίες & Βίντεο)

  2. kozan.gr: Ξεκίνησε σήμερα Σάββατο 19/10 στη Λευκόβρυση το Πανελλήνιο Ανοιχτό Αναπτυξιακό Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Φωτογραφίες & Βίντεο)

  3. kozan.gr: Κοζάνη: Βιωματική δράση, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Λευκού Μπαστουνιού, διοργάνωσε το απόγευμα του Σαββάτου 19/10, ο Σύλλογος Τυφλών Δυτικής Μακεδονίας (Bίντεο & Φωτογραφίες)

  4. kozan.gr: Κοζάνη (πλατεία Αλώνια): Έπαιξαν προσκοπικά παιχνίδια κι αντάλλαξαν, μέσω ασυρμάτων, μηνύματα και χαιρετισμούς με άλλους προσκόπους, στο πλαίσιο της πανελλήνιας δράσης Open Day, με τίτλο «Γνωρίστε τους Προσκόπους της Γειτονιάς σας» καθώς και της δράσης JOTA-JOTI Τζάμπορη των Αιθέρων (Φωτογραφίες & Βίντεο)

  5. kozan.gr: Ν. Παππάς, από την Πτολεμαΐδα, για την εξαγγελία Μητσοτάκη για το κλείσιμο των λιγνιτικών μονάδων, μέχρι το 2028: «Συγχαρητήρια για το σχεδιασμό. Τέτοια προετοιμασία από τους αρίστους δεν την περιμέναμε. Υποψιάζομαι, ότι το 2028, μάλλον, του το ψιθυρίσανε στο αυτί, κάποιοι άλλοι » – Ποιοι βρέθηκαν στην Ανοιχτή Γενική Συνέλευση της Νομαρχιακής Επιτροπής Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ (Φωτογραφίες & Βίντεο)

    i) kozan.gr: Πτολεμαΐδα: Tα ποντιακά από τον Παναγιώτη Θεοδωρίδη στο τραπέζι του Ν. Παππά & της Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου (Βίντεο)

    ii) kozan.gr: Πτολεμαΐδα: Tα ποντιακά από τον Παναγιώτη Θεοδωρίδη στο τραπέζι του Ν. Παππά & της Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου (Βίντεο)

  6. kozan.gr: Η «Μαλέφισεντ» (από την Make Up Artist Έλλη Θεοδωρίδου) στο σινεμά Ολύμπιον στην Κοζάνη (Φωτογραφίες)

  7. kozan.gr: Πτολεμαΐδα: Γίδα βραστή, διάφορα εδέσματα, μουσική και χορός στο Αντάμωμα Ηπειρώτικης Γευσιγνωσίας, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 19 Οκτωβρίου» (Φωτογραφίες & Βίντεο)

  8. kozan.gr: Κοζάνη: Βράδυ Σαββάτου 19/10, στην παράσταση «Η Δεξιά, η Αριστερά και ο κυρ΄ Παντελής», του Σακελλάριου – Γιαννακόπουλου, σε σκηνοθεσία Γιώργου Κοντορίκου (Bίντεο & Φωτογραφίες)

  9. kozan.gr: Κοζάνη: Με ιδιαίτερη λαμπρότητα γιορτάστηκε, το πρωί της Κυριακής 20/10, η «Ημέρα της Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος, Αγίου Αρτεμίου, στον Ι. Μ.Ν. Αγίου Νικολάου Κοζάνης (Βίντεο & Φωτογραφίες)

  10. kozan.gr: Tο Μεσόβουνο τίμησε, το πρωί της Κυριακής 20/10, τα 279 θύματα του χωριού, που την περίοδο 1941- 1944, εκτέλεσαν τα Γερμανικά στρατεύματα κατοχής (Φωτογραφίες & Βίντεο)

  11. kozan.gr: «Πρέπει να αλλάξουμε, αλλά δεν πρέπει να εγκαταλείψουμε. Επανεκκίνηση» το μήνυμα, από την 9η ανοιχτή γενική συνέλευση της Δημοτικής Κίνησης «Κοζάνη, Τόπος να ζεις», που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 20/10, στο Εργατικό Κέντρο Κοζάνης (Bίντεο & Φωτογραφίες)

    i) kozan.gr: Λ. Ιωαννίδης, στην 9η ανοιχτή Γενική Συνέλευση της Δημοτικής Κίνησης «Κοζάνη Τόπος να ζεις»: «Πρέπει να δούμε τι λάθη κάναμε. Μπορεί να χάσαμε τις εκλογές, με τον τρόπο που τις χάσαμε, όμως πιστεύω βαθύτατα ότι η πολιτική μας και το πολιτικό μας μήνυμα δεν χάθηκε. Πολιτικά δεν χάσαμε, το πολιτικό μας αφήγημα επιβεβαιώθηκε – Η νέα Δημοτική Αρχή δυστυχώς η πρόθεσή της είναι να αποδομήσει οτιδήποτε έχουμε πράξει στη δική μας θητεία» (Bίντεο 19′ – Όλη η τοποθέτηση)

    ii) kozan.gr: Β. Μπουγιοτόπουλος (πρώην Γ.Γ. του Δήμου Κοζάνης), στην 9η ανοιχτή Γενική Συνέλευση της Δημοτικής Κίνησης «Κοζάνη Τόπος να ζεις»: «Χάσαμε την «κινηματική» μας διάσταση και χάνοντάς την χάσαμε και την επαφή με την κοινωνία – Να μη μπούμε σ’ έναν φαύλο κύκλο στείρας αντιπαράθεσης» (Bίντεο)

    iii) kozan.gr: Χάρης Κουζιάκης στην 9η ανοιχτή Γενική Συνέλευση της Δημοτικής Κίνησης «Κοζάνη Τόπος να ζεις»: «Eίτε ερχόμασταν πρώτοι την Α’ Κυριακή, θεωρώ ότι είχαμε χάσει από πριν τις εκλογές, λόγω των συμφωνιών που αποδεικνύεται ότι είχαν γίνει πολύ νωρίτερα – Τα 4 χρόνια που είχαμε διανύσει στη διοίκηση του Δήμου (Κοζάνης) είχαν δημιουργήσει γύρω μας μια εικονική πραγματικότητα, μια πλάνη για το τι πίστευαν πραγματικά για εμάς οι πολίτες του Δήμου Κοζάνης» (Βίντεο)

  12. kozan.gr: Περισσότερες από 150 συμμετοχές στον 1ο πουδαρόδρομο «Παρταλόπλεια – Τα σοκάκια τ’ Αη Δημήτρ», που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 20 Οκτωβρίου, από τον Πολιτιστικό σύλλογο Φανό τ’ Αη Δημήτρ (Φωτογραφίες & Βίντεο)

  13. kozan.gr: Κοζάνη: Mεγάλο ενδιαφέρον για την ημερίδα με θέμα «Kλείνω ένα ραντεβού με τη ζωή», που διοργάνωσε ο Δήμος Κοζάνης σε συνεργασία με το σύλλογο Καρκινοπαθών Κοζάνης, το πρωί της Κυριακής 20 Οκτωβρίου, στο Κοβεντάρειο στην Κοζάνη (Φωτογραφίες & Βίντεο)

  14. kozan.gr: Πτολεμαΐδα: Η «Ενδοοικογενειακή Βία» ήταν το θέμα της εκδήλωσης που συνδιοργάνωσαν το απόγευμα της Κυριακής 20 Οκτωβρίου στο Πνευματικό Κέντρο Πτολεμαΐδας η Ομάδα «Γυναίκες της Πτολεμαΐδας» κι ο Σύλλογος Πολυτέκνων Εορδαίας (Βίντεο & Φωτογραφίες)

15. kozan.gr: Κοζάνη: Άνοιξε τις πόρτες του, το βράδυ του Σαββάτου 19/10, το «μουσικό μεζεδοπωλείο» Villa Mezedes – Ωραίο φαγητό, με πολύ κέφι και πολύ χορό (Φωτογραφία & Βίντεο)

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.