kozan.gr: Χάρης Κουζιάκης στην 9η ανοιχτή Γενική Συνέλευση της Δημοτικής Κίνησης «Κοζάνη Τόπος να ζεις»: “Eίτε ερχόμασταν πρώτοι την Α’ Κυριακή, θεωρώ ότι είχαμε χάσει από πριν τις εκλογές, λόγω των συμφωνιών που αποδεικνύεται ότι είχαν γίνει πολύ νωρίτερα – Τα 4 χρόνια που είχαμε διανύσει στη διοίκηση του Δήμου (Κοζάνης) είχαν δημιουργήσει γύρω μας μια εικονική πραγματικότητα, μια πλάνη για το τι πίστευαν πραγματικά για εμάς οι πολίτες του Δήμου Κοζάνης” (Βίντεο)

20 Οκτωβρίου 2019
19:33

 

Η τοποθέτηση του Χάρη Κουζιάκη, στην 9η ανοιχτή Γενική Συνέλευση της Δημοτικής Κίνησης «Κοζάνη Τόπος να ζεις», που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 20/10, στο Εργατικό Κέντρο Κοζάνης.

15 σχόλια

  • Ειχατε μεγαλη επαρση και εκδικητικότητα σε ο,τι θεωρούσατε εμπόδιο στα μεγαλεπήβολα σχέδιά σας.Παντου βλεπατε αντιπάλους και οχι συνεργατες

  • Όλοι σας ήταν οχτροι…βλέπατε φαντάσματα παντού και αυτό δείχνει την παιδεία σας..σας έστειλε ο λαός εκεί που αξίζετε..στα αζήτητα..

  • Ο Ιωαννίδης ήταν δήμαρχος με μέλλον αλλά με αδύναμους συνεργάτες. Ο Δήμος ξαναγύρισε στα ίδια, αδρανή και χωρίς ουσία και όραμα χαρακτηριστικά της επαρχίας.

  • Ιωαννίδης και Μπουγιοτοπουλος είχαν έλλειμμα στην επικοινωνία με το προσωπικό και τους πολίτες. Αυτό σε συνάρτηση με την πολιτική συγκυρία οδήγησε παρά λίγο στη τρίτη θέση την α Κυριακή. Το αποτέλεσμα της β Κυριακής δεν ήταν υπέρ της κίνησης αλλά κατά του Μαλουτα. Επίσης οι αρχές που υποτίθεται διέπουν την κίνηση δεν είναι υποχρεωτικο να διέπουν την κοινωνία, ειδικά λοιπόν όταν κυνηγάς την πρώτη θέση γίνεσαι πολύ προσιτός και κατανοητός. Απέχεις από τα κόμματα. Κρίμα που εξαιτίας των επικεφαλής χάθηκε η σπουδαία δουλειά που έκαναν παιδιά όπως ο οικονομικών και άλλοι. Ακόμα και σήμερα ο Ιωαννίδης στρογγυλό κάθεται στο δημοτικό συμβούλιο. Λοιπόν βάλτε μπροστά ένα παιδί συμπαθές και προσπαθήστε ξανά.

    • μιλαμε για γραμματεα με πληρη αγνοια των διαδικασιων και υφος χιλιων καρδιναλιων. ο δημος κοζανης στις βασικες υπηρεσιες εχει την τυχη ν αεχει υψηλης ποιοτητας προσωπικο το οποιο ο γραμματεας πριν καν μαθει τα ονοματα τους τους απαξιωσε . και ποιος; ενας τυπος που ποτε δεν ειχε ασχοληθει με διοικηση προσωπικου!

  • Οταν δεν αντιλαμβάνεσαι γιατί έχασες αλλά πάντα φταίνε οι άλλοι δείχνει ότι δε μαθαίνεις από τα λάθη σου.

    Να ευχαριστείτε που κατέβηκαν οι τρεις γιατί αν ήταν δυο ,δεύτερο γύρο δε θα βλέπατε.

    Ακόμη και τώρα δεν μπορείτε να αναγνωρίσετε ότι ιδεοληψίες, έπαρση, ακατάλληλα άτομα σε θέσεις ευθύνης και ότι ο Δήμος έγινε φερέφωνο του Σύριζα έφεραν την ήττα.

    Τα υπόλοιπα που λέτε δεν τα πιστεύει κανείς.

    Το μόνο θετικό που κόπηκε το κάπνισμα μαχαίρι.

    Κρίμα γιατί και η τωρινή κατάσταση είναι πισωγύρισμα.

  • Σκεφτήκατε τεχνοκρατικά αλλά πράξατε ερασιτεχνικά

    4 εργα στο εσπα 5 χρονια !

    Φουρκα γρηγορα γιατι φέρατε πισω τον άσκαστο
    στειλετε αδιαβαστους τους ανικανους και βαλτε στο παιχνιδι παικτες και ουχι παικτρόνια
    Και φυσιακα απεταξάμην τον ΣΥΡΙΖΑ

  • Γενικά και ειδικά εισασταν απόντες από παντού δεν υπήρχε πολιτικός λόγος, έργα και συμπεριφορά
    Αποδειξατε ότι από λάθος βγηκατε
    Δυστυχώς για όλους μας ξαναγυρισαμε στα παλιά

  • ΝΑΙ ΚΑΛΑ … δεν φταίει ούτε η στάση σας για το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ, ούτε η ιδεοληψίες πολλών από σας, ούτε η ατομικές φιλοδοξίες που προσπαθείτε ανεπιτυχώς να κρύψετε.
    Από τη μια η λαός δεν κατάλαβε το έργο σας, από την άλλη ήταν σοφός.
    Από τη μια χάσατε γιατί έχετε απειρία, έγιναν λάθη, δεν έγινε κατανοητό το «έργο» σας, από την άλλη …ξέρετε να «πετάτε».

  • Εσύ δεν είχες κάνει δήλωση ότι δεν θα είσαι δημοτικός σύμβουλος; Τι άλλαξε και είσαι; Πως ξεπέρασες το ασυμβίβαστο; Προφανώς νομότυπα. ΗΘΙΚΑ ΟΜΩΣ;

  • Η Κοζάνη χρειάζεται Δήμαρχο για τα καθημερινά της προβλήματα κι όχι για να κάνει υψηλή πολιτική ή να στρογγυλοκάθεται στην καρέκλα. Εδώ και 20 χρόνια δεν έχει Δήμαρχο. Κι ούτε για τα επόμενα 4 χρόνια θα έχει, εκτός κι αν έβαλε μυαλό ο Μαλούτας, τώρα που δεν έχει αυτοδυναμία.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.