kozan.gr: Ένταση στο Δ.Σ. Κοζάνης: Σημανδράκος σε Ιωαννίδη: “Nα πάρει θέση και να καταδικάσει τις δηλώσεις Μιχούλα” – Τι απάντησε ο Λ. Ιωαννίδης (Βίντεο)

21 Οκτωβρίου 2019
20:02

 

Θέμα συζήτησης στη συνεδρίαση του Δ.Σ. Κοζάνης, το βράδυ της Δευτέρας 21/10, έγινε η χθεσινή τοποθέτηση του Σ. Μιχούλα, στην 9η ανοιχτή Γενική Συνέλευση της Δημοτικής Κίνησης «Κοζάνη Τόπος να ζεις» (δείτε εδώ), θέμα που ανέδειξε το kozan.gr κι η οποία, ως φαίνεται, προκάλεσε πολλές αντιδράσεις. Ο κ. Μιχούλας κατά τη διάρκεια της ημέρας απέστειλε στο kozan.gr διευκρινήσεις σχετικά με την τοποθέτησή του (δείτε εδώ), ωστόσο για κάποιους, όπως ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Ε. Σημανδράκο, δεν ήταν πειστικές, που έθεσε το ζήτημα, ζητώντας εξηγήσεις από τον Λ. Ιωαννίδη. Δείτε την τοποθέτησή του:

 


 

Αντιπαράθεση Ε. Σημανδράκου με Χ. Κουζιάκη

 

Aπάντηση Ιωαννίδη σε Σημανδράκο

22 σχόλια

  • Ο Πόντιος Πιλάτος – Ιωαννίδης αρνειτε να απολογηθεί Αλλά χειροκρότημα έριξε στα λεγόμενα του Μιχούλα Ευτυχώς φύγατε και δε θα ξαναρθετε .ΕΥΤΥΧΩΣ

  • Δυστυχώς κάποιοι ( ΣΟΒΑΡΟΊ) δεν έχουν ακόμα καταλάβει γιατί οι κοινοί θνητοί στον δήμο Κοζάνης τους έστειλαν στην αντιπολίτευση ίσως και ν έχουν δίκαιο.Επρεπε ακόμα πιο κάτω.

    • Μόνο που αυτός που είπε κάτι τέτοιο ποτέ δεν ήταν στο δήμο Κοζάνης, ούτε υποψήφιος ούτε τίποτα. Άσε που μόνος του κατάλαβε ότι ήταν λάθος και ζήτησε προς τιμήν του δημόσια συγγνώμη. Η σπεκουλα και το δηλητήριο είναι εύκολα όμως, ειδικά από αυτους που παρέδωσαν μαθήματα πολιτικου πολιτισμού προεκλογικά. Δεν πιστεύω να τα ξεχασες;

  • Ο κύριος δεν κατάλαβε ότι έχει μπροστά του τεσσερισήμισι χρόνια και δεν βγαίνουν με Πυροτεχνήματα, και φτηνούς εντυπωσιασμούς, Θα περιμένουμε έργο και από αυτό θα κριθεί.

  • Έχω μερικές απορίες..Ο κύριος Σημανδράκος έχει την εντύπωση πως είναι σε αμφιθέατρο του ΤΕΙ και κάνει τέτοιου είδους τοποθετήσεις; Ο κύριος Σημανδράκος θα επιβάλει τα θέματα συζήτησης σε μια πολιτική παράταξη; Ο κύριος Σημανδράκος πότε θα τοποθετηθεί σε κάποιο θέμα χωρίς να διαβάζει κείμενο; Ο κύριος Σημανδράκος έχει καταλάβει ότι είναι αντιδήμαρχος και πως ότι λέει, καταγράφεται στην πολιτική του πορεία;

  • Εδώ ο “σοφός* ελληνικός λαός έβγαλε πρωθυπουργό τον Μητσοτάκη!
    Εδώ κάποιοι πιστεύουν ότι το τεράστιο σκάνδαλο Novartis είναι συνομωσία!
    Έχει μετά άδικο ο άλλος να μιλάει για το χαμηλό πολιτικό επίπεδο του Έλληνα;

  • Κύριοι ο Σημανδράκος για να κριθεί έχει στην πολιτική του πορεία…κάποια δεδομένα.
    Και αυτά είναι η θητεία του στην ΠΕ Γρεβενών.
    Ρωτήστε κάποιον Γρεβενιώτη να σας πει για το…μηδενικό του έργο!
    Τι δεν καταλαβαίνεται;
    Τον άνθρωπο που λαικίζει,κάνει πολιτικές κολοτούμπες,συμμαχεί με οπιονδήποτε αρκεί να είναι σε καρέκλα!

  • Τεράστια επιτυχία της κίνησης, ασχολείται όλο το δημ.συμβ.με το τι ειπώθηκε στη συνέλευση της,ας ειδοποιήσουν και οι λοιποί όταν πάνε έστω και για ένα τσίπουρο μεταξύ τους.

  • Απαραδεκτο υφος μεσα στο συμβουλιο.. μαθημενος βεβαια απο το περιφερειακο νομίζει ότι θα τον ακολουθησουν σε τετοιες αντιπαραθεσεις.. μπραβο στο Λευτέρη για τον τονο της απαντησης.. περιμένουμε τα εργα που ταξατε κ. Σημανδρακο.. νοσοκομεια, αδεσποτα κλπ.. με φωτοβολιδες θα αλλαξετε για λιγο την ατζεντα. Βαλατε το Σταύρο και καλώς κανατε, βαλτε και τα αγαλματα.. Μετα; κατι σοβαρό θα μας πείτε η θα συνεχισετε την κριτικη στκν Ιωαννίδη σαν αντιδήμαρχος του Λάζου..

  • Το μάθαμε κι αυτό, ζουν ανάμεσα μας και συγκεκριμένα στον δήμο Κοζάνης οι έξυπνοι, οι διαφορετικοί, οι επιπέδου!
    Τραγικές απόψεις, ίσως κύριοι για αυτόν τον λόγο να χάσατε στις εκλογές!!!!

    • Είπε κάποιος την άποψη του ( καλη- κακή ο καθενας ας την αξιολογήσει, για μενα τελειως αστοχη) , που δεν είχε ουδεμια σχέση με τη κίνηση, αμφιβάλλω αν είναι καν μέλος και εσεις την χρεώνετε σε μια ολόκληρη παράταξη. Γκαιμπελισμος

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.