Ενημέρωση για το κοινοβουλευτικό έργο και δράσεις τοπικής σημασίας από τον βουλευτή Π.Ε. Κοζάνης Γ. Αμανατίδη, την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου

22 Οκτωβρίου 2019
20:30

 

 Συνέντευξη τύπου θα παραχωρήσει, την Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου ο  Βουλευτής Π.Ε. Κοζάνης – ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Γιώργος Αμανατίδης, με θέμα: “Τρεις μήνες Κοινοβουλευτικού έργου και δράσεων τοπικής σημασίας”.

7 σχόλια

    • Είδες απο τον κ. Αμανατιδη όλα τα παραπάνω που λες;;!!
      μάλλον θυμήθηκες δελτία τύπου και δηλώσεις του τύπου “θα σταματήσω τα διόδια” “μετά απο δίκες μου κινήσεις” “μετά απο συνάντηση που είχα”απο εναν αλλον βουλευτη που δεν έκανε πολυτως τίποτα!!
      Συνεχίστε κ.Αμανατιδη είμαστε μαζί σας!!!

      • Όντως αυτά τα είδαμε από εκείνον τον άλλο βουλευτή αλλά ποιός πρότεινε στα κεντρικά τον κύριο Αμανατίδη για περιφερειάρχη και έπειτα μπήκε στο πολιτικό παιχνίδι?

        • γυρνάς την απάντηση με ερώτηση και δεν απαντάς.. θα σου πω όμως ότι σίγουρα αυτός που εννοείς δεν τον πρότεινε!! και για να σε βοηθήσω ακόμα παραπάνω θα σου πω ότι τον πρότεινε άτομο στο κόμμα που δεν ήταν υποψήφιος!!και για να επανέλθουμε πιστεύεις οτι ο κ. Αμανατιδης κάνει μια πολύ ωραία αρχή σαν βουλευτής με θέση και άποψη σε μεγάλα θέματα της περιοχής μας αλλά και με τεκμηριωμενες λύσεις

  • Και ένας πολιτικός που εξηγεί στους πολίτες τι εχει κάνει μεσα στο τρίμηνο. Και φαντάζομαι θα συνεχισει να ενημερώνει και τον υπολοιπο καιρο. Καλο θα ήταν να μας ενημερωνουν και οι υπόλοιποι για το εργο τους.. τους ψηφισαμε για να δουλευουν για τον τοπο τους. Και αυτο να το δειχνουν. Πρωτη φορα τετοια κινηση απο βουλευτη της περιοχης μας. Μετρήσιμα πραγματα..

    • Είναι ουσίας ενέργεια και θα έχει ενδιαφέρον.
      Για την παρακμή της περιοχής μας “Οι καιροί δεν περιμένουν”.
      Όλοι πρέπει να βάλουν τα δυνατά τους!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.