«Από την πλευρά μας, ως περιφερειακή αρχή δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράσταση μας στους επιχειρηματίες. Άνθρωποι του μόχθου και της επιχειρηματικότητας είναι προτεραιότητας για μας», είπε στον χαιρετισμό του, ο αντιπεριφερειάρχης ανάπτυξης-επιχειρηματικότητας Γ. Βαβλιάρας, στην εκδήλωση για την «Ενημέρωση για τη Δράση του ΕΣΠΑ του ΕΠ/Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας 2014-2020: “Ενίσχυση επιχειρήσεων για την εφαρμογή καινοτομιών ή/και αποτελεσμάτων έρευνας και τεχνολογίας / Ίδρυση και εκσυγχρονισμός υφιστάμενων πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων μεταποίησης και τουρισμού”, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περ. συμβουλίου, το απόγευμα της Τρίτης, 22/10.

«Η ζήτηση της συγκεκριμένης πρόσκλησης δεν είναι ικανοποιητική. Πολύ λίγες οι αιτήσεις», τόνισε μεταξύ άλλων ο προϊστάμενος της διαχειριστικής αρχής κ. Μπάμπης Κιουρτσίδης.

H Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας 2014-2020 (ΕΥΔ ΕΠ/ΠΔΜ), σε συνεργασία με την ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ, αρμόδιο εταίρο του ΕΦΕΠΑΕ/Ενδιάμεσου Φορέα του Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, την ΑΝΚΟ-Σημείο Πληροφόρησης του ΕΦΕΠΑΕ/ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ στη Δυτική Μακεδονία και το Επιμελητήριο Κοζάνης συνδιοργάνωσαν την εκδήλωση.

 

Θανάσης Τέγος