kozan.gr: Γ. Βαβλιάρας, σε εκδήλωση στην Κοζάνη, για την επιχειρηματικότητα: «Από την πλευρά μας, ως περιφερειακή αρχή δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράσταση μας στους επιχειρηματίες. Άνθρωποι του μόχθου και της επιχειρηματικότητας είναι προτεραιότητα για μας» (Φωτογραφίες & Βίντεο)

22 Οκτωβρίου 2019
20:30

 

«Από την πλευρά μας, ως περιφερειακή αρχή δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράσταση μας στους επιχειρηματίες. Άνθρωποι του μόχθου και της επιχειρηματικότητας είναι προτεραιότητας για μας», είπε στον χαιρετισμό του, ο αντιπεριφερειάρχης ανάπτυξης-επιχειρηματικότητας Γ. Βαβλιάρας, στην εκδήλωση για την «Ενημέρωση για τη Δράση του ΕΣΠΑ του ΕΠ/Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας 2014-2020: “Ενίσχυση επιχειρήσεων για την εφαρμογή καινοτομιών ή/και αποτελεσμάτων έρευνας και τεχνολογίας / Ίδρυση και εκσυγχρονισμός υφιστάμενων πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων μεταποίησης και τουρισμού”, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περ. συμβουλίου, το απόγευμα της Τρίτης, 22/10.

«Η ζήτηση της συγκεκριμένης πρόσκλησης δεν είναι ικανοποιητική. Πολύ λίγες οι αιτήσεις», τόνισε μεταξύ άλλων ο προϊστάμενος της διαχειριστικής αρχής κ. Μπάμπης Κιουρτσίδης.

H Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας 2014-2020 (ΕΥΔ ΕΠ/ΠΔΜ), σε συνεργασία με την ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ, αρμόδιο εταίρο του ΕΦΕΠΑΕ/Ενδιάμεσου Φορέα του Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, την ΑΝΚΟ-Σημείο Πληροφόρησης του ΕΦΕΠΑΕ/ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ στη Δυτική Μακεδονία και το Επιμελητήριο Κοζάνης συνδιοργάνωσαν την εκδήλωση.

 

Θανάσης Τέγος



5 σχόλια

  • Τρεις και ο κούκος.
    Δεν σας εμπιστεύεται κανείς.
    Ενημέρωση δεν είχαμε.
    Φιλικές ,δεξιές συναντήσεις Βαβλιαρας -Σαρρη.
    Ουσία μηδέν

  • Σταματήστε ο καθένας να γράφει ότι κατεβάσει η κούτρα του. Η ασθενής επιχειρηματικότητα της περιοχής που εν μέρει οφείλεται στην πολυετή κρατικοδίαιτη απασχόληση της ΔΕΗ αλλά και τον κακό σχεδιασμό των προγραμμάτων από την Περιφέρεια και τις υπηρεσίες της οδηγούν σε ισχνή αξιοπόιηση των τοπικών προγραμμάτων, ελλείψει και αξιόλογων μεταποιητών καθως και υπηρεσιών τουρισμού, στα μεγέθη άλλων περιφερειών.

  • αμέριστη συμπαράσταση μας στους επιχειρηματίες. Άνθρωποι του μόχθου και της επιχειρηματικότητας είναι προτεραιότητα για μας»

    ε φαινεται οτι οι εργαζομενοι μισθωτοι των 600 ευρω στους επιχειρηματιες δεν ειναι ανθρωποι του μοχθου. την πλακα τους κανουν ολημερις
    και φυσικα καλες οι συναντησεις με τους επιχειρηματιες
    με τους εργαζομενους θα συναντηθουν;

    • Ολοι οι εργαζόμενοι υπάγονται στις αποφάσεις των επιχειρήσεών τους. Ολοι τουιδιωτικού τομέα. Καμια περιφερεια η επιμελητήριο δεν μπορει να επηρεάσει τις ορεπξεις των εργοδοτών. Δυστυχώς.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.