kozan.gr: Η μάχη του “Holiday Inn” στο Δημοτικό Συμβούλιο Σερβίων, μεταξύ Ελευθερίου – Κωνσταντόπουλου – Εντάσεις κι έντονες αντιπαραθέσεις, μεταξύ Ν. Μπουκουβάλα (Προέδρου Δ.Σ.) και Β. Κωνσταντόπουλου, ολιγόλεπτη διακοπή συνεδρίασης κι άλλα πολλά (Bίντεο)

24 Οκτωβρίου 2019
06:45

 

Μια σειρά από ζητήματα, που αφορούσαν την προηγούμενη συνεδρίαση του Δ.Σ. Σερβίων, στις 30/9, έθεσε, στη χθεσινή συνεδρίαση του Σώματος, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Β. Κωνσταντόπουλος, εστιάζοντας, μεταξύ άλλων, κυρίως, σε μερικά από τα λεγόμενα του Δημάρχου Χ. Ελευθερίου, που αφορούσαν το πρόσωπό του, όπως π.χ. στις αναφορές του: “Τα χιόνια να τα πληρώνατε όταν εσείς ήσασταν δήμαρχος, που δεν τα πληρώσατε κι ακόμη χρωστάμε σε ανθρώπους – O Δήμαρχος πηγαίνει αυτή τη στιγμή με το δικό του αυτοκίνητο στην Αθήνα, ενώ εσείς πηγαίνατε στα Holiday Inn”. O κ. Κωνσταντόπουλος ισχυρίστηκε ότι ουδέποτε έμεινε σε ξενοδοχείο “Holiday Inn” με το Δήμαρχο Σερβίων Χ. Ελευθερίου, στη συνέχεια, όταν πήρε το λόγο, να παρουσιάζει σχετικό έγγραφο που απεδείκνυε ότι ο κ. Κωνσταντόπουλος είχε μείνει σε ξενοδοχείο “Holiday Inn ” στο Λονδίνο. Τι απάντησε ο Β. Κωνσταντόπουλος.

Η συζήτηση για το Holiday Inn – Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα

 

20 λεπτό βίντεο με όλα όσα προηγήθηκαν, με τους ισχυρισμούς του Β. Κωνσταντόπουλου ότι στην προηγούμενη συνεδρίαση, στις 30/9, του επιτέθηκε – προπηλάκισε ο Αντιδήμαρχος Χ. Ποντίκης κι ότι ακούστηκαν εις βάρος του κι από άλλους υβριστικοί χαρακτηρισμοί (η αναφορά στον Πρόεδρο ΤΟΕΒ Σερβίων), οι έντονες αντιπαραθέσεις κι ο χαρακτηρισμός του Β. Κωνσταντόπουλου προς τον Πρόεδρο Ν. Μπουκουβάλα ότι είναι απαράδεκτος, επειδή το διέκοπτε κι άλλα πολλά.

 

 

Ένα σχόλιο

  • Πνεύμα ειρωνίας ο κος Κωνσταντοπουλος.Ολα τα στοιχεία τον ξεμπροστιάζουν…..πάντα έτσι έμαθε….να τρομάζει….χα χα χα τον κον Ποντικη….Ο λαός τον έστειλε αντιπολίτευση…..Μόνο για εντάσεις είναι δίχως προτάσεις….

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.