kozan.gr: Χ. Ζευκλής: “Το Bόιο είναι ένα έτοιμο “μαγαζί” για να κόψει την κορδέλα – Έχω αναλάβει προσωπικά τον τομέα του τουρισμού” (Βίντεο)

4 Νοεμβρίου 2019
08:46
Κανένα σχόλιο

Συνέντευξη στην εκπομπή “Manufactum”, του TOP Channel, με τη Ρίτα Τσιούρα, παραχώρησε, την Παρασκευή 1/11, o Δήμαρχος Βοΐου Χρήστος Ζευκλής. Ο κ. Ζευκλής, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι παρότι η παράταξή του, επέλεξε μοναχικό δρόμο σε ό,τι αφορά τη διοίκηση του δήμου, δεν αποκλείει κάποια συνεργασία στη συνέχεια. Σε ό,τι αφορά την οικονομική κατάσταση του δήμου είπε: “Ο Δήμος έχει ένα θέμα ισοσκελισμού του ισολογισμού του. Λείπουν χρήματα. Είναι πολύ περισσότερα τα έξοδα από τα έσοδα. Θέλει να βρούμε τους πόρους και θα επισκεφθούμε και το Υπουργείο γιατί χρειαζόμαστε μια ενίσχυση. Υπάρχει μια “ψαλίδα” που τρέχει από πέρυσι το Φεβρουάριο που είναι περίπου 800.000 ευρώ. Υπάρχουν ανείσπρακτα χρήματα και το μεγάλο πρόβλημα είναι μια μεγάλη οφειλή της ΔΕΥΑ Βοΐου που δεν μας επιτρέπει να κάνουμε πολλά πράγματα”. Επίσης o Δήμαρχος Βοΐου μίλησε για το προσφυγικό ζήτημα και πως το αντιλαμβάνεται η δική του δημοτική αρχή, ενώ η συνέντευξη εμπεριείχε κι αναδρομή στην προσωπική – επαγγελματική ζωή του Δημάρχου όταν είχε Club στην Σιάτιστα. Tέλος ο κ. Ζευκλής μίλησε για τα διόδια στη Σιάτιστα και τα λάθη που κατά την άποψή του έγιναν.

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.