Πτολεμαΐδα: Αλλαγές στη Λαϊκή Αγορά Πτολεμαΐδας

6 Νοεμβρίου 2019
21:22

Aλλαγές σε όλο το φάσμα λειτουργίας της Λαϊκής Αγοράς Πτολεμαΐδας προετοιμάζει ο Αρμόδιος Αντιδήμαρχος Δημήτρης  Ορφανίδης προκειμένου να αντιμετωπισθούν παθογένειες, υποστηρίζοντας ότι  τα εννέα τελευταία χρόνια έχει εγκαταλειφθεί με την εικόνα της να  παραπέμπει σε πανηγύρι, και συστήνει «στους νταβατζήδες να χαμηλώσουν τη μπάλα». Οριοθέτηση και υπενοικιάσεις χώρων, καθαριότητα με πρόστιμα σε εκθέτες.
που δεν συγκεντρώνουν τα απορρίμματα τους, είσπραξη ανταποδοτικού τέλους, έλεγχοι από τη Δημοτική Αστυνομία, καταγραφή των εκθετών, είναι ορισμένες από τις κινήσεις που έγιναν, η, θα γίνουν το αμέσως επόμενο διάστημα, για να μπει τάξη στη Λαϊκή Αγορά. Όλα τα προαναφερόμενα θα  προκύψουν μέσα από τη σύνταξη τοπογραφικού διαγράμματος αλλά και  της Οικονομοτεχνικής Μελέτης που ήδη ολοκληρώθηκε  και θα έλθει προς συζήτηση και έγκριση στο Δημοτικό Συμβούλιο Εορδαίας.
Ο Δημήτρης Ορφανίδης, έκανε λόγο ακόμη για τοπικούς εκθέτες που αγοράζουν προϊόντα από άλλες περιοχές ισχυριζόμενοι ότι παράγονται στην περιοχή.
ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

5 σχόλια

  • Καιρός ήτανε. Να μπει τάξη στη λαϊκή και οι προηγούμενοι να διωχθούν για διαφυγοντα κέρδη.
    Και να μην ξεχάσετε να διαγραμμισετε το χώρο για να γίνει λειτουργικός και ως πάρκινγκ

    • Δεν φτάνει μόνο η διαγράμμιση για το παρκινγκ, χρειάζονται και προστιμάρες για τους κατσαπλιάδες που δεν καταλαβαίνουν από διαγραμμίσεις και τέτοια.

      • Σωστο κι αυτο…
        αλλα επισης χρειαζεται να φτιαχτει και καταλληλα ο χωρος της αγορας γιατι ειναι ντροπη να ειμαστε με ναυλον μουσαμαδες και χαρτοσακουλες εν ετη 2019…
        Πρεπει να γινουν σχετικες μελετες ωστε να μπουν σκεπαστρα απο πανω η εστω παραγκες οπως οταν γινεται το πανηγυρι π.χ.
        ωστε να μπορει και ο εκθετης και ο καταναλωτης να μην τρωει ζορι καθε φορα που παει στην αγορα χειμωνα καλοκαιρι με ηλιο με βροχες με χιονια…κλπ!
        Ειναι απαραδεκτο τουλαχιστον να εχουμε εναν καλο χωρο γιατι πραγματι προκειται για ωραιος χωρος για λαικη αγορα (οπως και για παρκινγκ επισης) και να εχουμε καθε Τεταρτη το ιδιο βιολι στησε ξε-στησε , οχι σημερα θα βρεξει οχι εχει καυσωνα βαλε μουσαμα βαλε ναυλον και να περναει απο κατω ο περαστικος και να τρωει τα νερα πανω του.
        Εχω εμπιστοσυνη στην νεα δημοτικη αρχη και ελπιζω μεχρι το τελος της θητειας του ο κ.Πλακεντας θα το ελεγξει και αυτο και θα το αλλαξει οπως εχει ηδη ξεκινησει μεχρι τωρα να αλλαζει καποια πραγματα και μπραβο του.

  • ΝΑ ΔΟΎΜΕ ΠΌΤΕ ΘΑ ΒΡΕΘΕΊ ΜΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΉ ΑΡΧΉ ΜΕ ΣΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ. ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΗ ΑΓΟΡΑ ΣΚΕΠΑΣΤΗ ΜΕ ΥΠΟΓΕΙΑ ΠΑΡΚΙΝΓΚ!!! ΩΠ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΥΠΝΗΣΑ…..

  • Το γυπεδο δε χρειάζεται ναγκρεμιστεί ύστερα δεν βολεύει όλους σε εκείνη την τοποθεσία έχει άλλα μέρη που μπορούν κάλλιστα να φιλοξενήσουν την λαϊκή αγορά που είναι τελείως άχρηστα το γήπεδο αυτή τη στιγμή μαζεύει κόσμο αθλείται κόσμος

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.