kozan.gr: Λ. Μαλούτας: “Η γενική εικόνα του ταμείου του Δήμου Κοζάνης δε διαφέρει πολύ από αυτή που παραδώσαμε εμείς το 2014. Θεωρώ ότι ένα 10 – 15% δε συνιστά ουσιώδη απόκλιση – Επίσης κοντά στα 5 εκ ευρώ συμβατοποιημένα από τον Τοπικό Πόρο Ανάπτυξης δεν προχωρούν γιατί δεν υπάρχει χρηματοδότηση” (Bίντεο)

16 Νοεμβρίου 2019
06:49

 

Συνέντευξη στην εκπομπή “Manufactum”, του TOP Channel, με την Ρίτα Τσιούρα, παραχώρησε, την Παρασκευή 15/11, o Δήμαρχος Κοζάνης Λάζαρος Μαλούτας. Ο κ. Μαλούτας, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε κι απάντησε και στο ερώτημα για το ποια ήταν η κατάσταση στο ταμείο του Δήμου Κοζάνης, όταν ανέλαβε. Δείτε τι απάντησε, στο παρακάτω χαρακτηριστικό απόσπασμα:

Παρακολουθήστε όλη τη συνέντευξη στο παρακάτω βίντεο

14 σχόλια

  • Τι αγιογραφία του Ιωαννίδη ειναι αυτή; Βελτίωσε τα οικονομικά, έχει έτοιμα έργα πέντε εκατομμυρίων που περιμένουν τα λεφτά από τη ΔΕΗ..

  • Σωστά.. Όπως τα αφησες.. με ταμία που δεν ξερει υπολογιστη και οικονομικά χωρις iso οπως ολοι οι σύγχρονοι δήμοι..

  • Σε αλλες πόλεις κάνουν κριτική γιατί έχουν χαντακωσει δήμους, γιατί υπάρχουν ελλείμματα στο ταμείο, για παρανομες πληρωμες, καταλήγουν στα δικαστήρια και εδώ δεν μας ικανοποιεί βελτίωση 15 % κατά τον ‘αντιπαλο’ που στην πραγματικότητα θα είναι 50%. Αυτή η δήλωση το μεγαλύτερο παρασημο Ιωαννίδη- Βαλαή

  • Ούτε μία ερώτηση για το κάπνισμα; Υποστηρίζει ακόμα τις δηλώσεις του περί του ορίου ταχύτητας στην Εθνική οδό και το τι γίνεται στην Πτολεμαΐδα; Θα πάει ενάντια στον αντικαπνιστικό νόμο;

    https://www.youtube.com/watch?v=yYv1gBnXDRU

    Από το 24:30 και μετά. Θα εφαρμόσει τον νόμο ή όχι; Ξεκάθαρη απάντηση θέλουμε. Σκοπός είναι να εφαρμόζεται ο νόμος, όχι αν δεν εφαρμόζεται αλλού.

  • Αυτή η αύξηση στα ταμεία πώς προκύπτει?

    Οι προϋπολογισμοί δεν πρέπει να είναι ισοσκελισμένοι?

    Το κάθε πλεόνασμα πώς προκύπτει,ποιος το ελέγχει και ποιος ο σκοπός του?

  • Ακριβώς όπως το 2014 ενδεικτικά :
    Πληρωμές χωρίς εντάλματα, έλλειμμα, ISO και δυνατότητα αναζήτησης στοιχείων ημέρας το επόμενο έτος όταν μας τα κάνουν.

  • Η μεγαλύτερη απόδειξη ότι δεν είναι τα πράγματα όπως τα άφησες, είναι ότι δεν έχεις Αντιδήμαρχο οικονομολόγο.

  • Τα έφτιαξε ο βαλαης παίρνοντας και iso…. Και όλη η αγορά (έμποροι) γνωρίζουν ότι πλέον πληρώνονται άμεσα, το πολύ σε σαράντα μερες, ενώ κάποτε έφτανε και ένα χρόνο και…κσι…Άρα, λαζου τα σουλωποσανε απ’ότι φαίνεται….!!!!

  • έχει βλέπω άπλετο χρόνο ο Λευτεράκης να σχολιάζει καθημερινά στο kozan. Σε κάθε ανάρτηση σχετική με την αυτοδιοίκηση, κάνει αντιπολίτευση φροντίζοντας να ακούγεται το όνομα του ξανά και ξανά.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.