kozan.gr: Άναρτηση “φωτιά” του πρώην Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς Σωτήρη Αδαμόπουλου, με αποδέκτη τον Θ. Καρυπίδη, για το θέμα του φυσικού αερίου: “Εμείς γιατί βγαίναμε και υποστηρίζαμε ένα πλάνο που όπως φαίνεται στηριζόταν στα ψέματα κάποιων;”

16 Νοεμβρίου 2019
06:24

Ομολογώ ότι προβληματίστηκα, όπως πιστεύω και κάθε Καστοριανός, για ότι αφορά στο Φυσικό Αέριο για την περιοχή μας, μετά και τη συνέντευξη του Περιφερειάρχη στο ραδιόφωνο!
Μπορεί κάποιος να μας απαντήσει;
Προς τι οι φιέστες και τα χειροκροτήματα με την παρουσία μάλιστα και του Υπουργού στο Δημοτικό Συμβούλιο πριν 2 χρόνια;
Γιατί τότε δεν είχαμε και την άποψη της ΔΕΔΑ που υποτίθεται έτρεχε τις διαδικασίες;
Είναι δυνατόν, ο ΔΕΣΦΑ που υποτίθεται θα κατασκεύαζε τους σταθμούς απομάστευσης, να μην γνωρίζει σήμερα τίποτε, κατ’αρχήν, για τον σταθμό του Περδίκα και να έχει προγραμματίσει τον σταθμό στην Ποριά για μετά το 2023;
Δεν υπήρξε συνεργασία της ΔΕΔΑ με τον ΔΕΣΦΑ;
Πως θα έκανε ο ΔΕΔΑ τα δίκτυα το 2019;
Εμείς γιατί βγαίναμε και υποστηρίζαμε ένα πλάνο που όπως φαίνεται στηριζόταν στα ψέματα κάποιων;
Για να στηρίξουμε ποιόν;
Θα πουν κάποιοι ότι ήμουν κι εγώ στα πράγματα!!
Σε ποιες όμως συναντήσεις κλήθηκε ο Αδαμόπουλος;
Σε καμία!!!!
Όμως, για κάποιους, ήταν επιβεβλημένο να στηρίζει τις επιλογές της Περιφέρειας!!!
Για ποιο λόγο;
Πως η νέα Περιφερειακή Αρχή (και οφείλω να της δώσω συγχαρητήρια γι αυτό) έπιασε το θέμα από τη σωστή του πλευρά και άρχισε να το ξεδιαλύνει;
Περιμένουμε με ανυπομονησία την ενημέρωση στο Περιφερειακό Συμβούλιο από τον Περιφερειάρχη, αλλά κυρίως από ΔΕΣΦΑ και ΔΕΔΑ.
Και εκεί οι δύο υπεύθυνες εταιρείες, πρέπει να πουν τα πράγματα με το όνομά τους! Αρκετά τα παραμύθια!

 

5 σχόλια

  • Αφου λοιπνο ησουν παραγκωνισμενος απο την αρχη και δεν μετειχες πουθενα οπως λες, απαντησε σε ενα απλο ερωτημα:

    Γιατι δεν παραιτηθηκες;

    Οταν απαντησεις πειστικα σε αυτο τοτε μπορει να αποκτησουν βαρυτητα οι προβληματισμοι σου.

    Δεν ειμαστε ιθαγενεις!!!

  • Πλεον ξερουμε ολοι οτι ο καρυμπας μας κοροιδεψε και σε αυτο το θεμα.Εμειναν στην καστορια να τον πιστευουν ο εθελοντης και ενα σαιτ.ρε θοδωρα,τρεξε πισω απο τον τσιπρα μπας και σωσεις καποια θεση.

  • 9:10 ιθαγενείς δεν είστε αλλά τσατσοι του καρυμπα είστε.Γιατι να παραιτηθεί?Για να λύνει και δένει ακόμα πιο εύκολα ο εθελοντής?;Όσο και να πονάει η αλήθεια είναι ότι 5 χρόνια ο καρυμπας ήταν το απόλυτο μηδέν.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.