Συνελήφθη 46χρονος αλλοδαπός σε περιοχή της Κοζάνης, ο οποίος μετέφερε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, τέσσερις (4) παράτυπους αλλοδαπούς

17 Νοεμβρίου 2019
12:55

 

 

Συνελήφθη σήμερα (17-11-2019) τις πρώτες πρωινές ώρες σε περιοχή της Κοζάνης, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κοζάνης, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Βοΐου, 46χρονος αλλοδαπός, για μεταφορά τεσσάρων (4) παράτυπων αλλοδαπών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων για τον εντοπισμό ατόμων που δραστηριοποιούνται στην παράνομη διακίνηση αλλοδαπών, εντοπίστηκε από τους προαναφερόμενους αστυνομικούς σε περιοχή της Κοζάνης Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό τον 46χρονο, ο οποίος στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε διαπιστώθηκε ότι μετέφερε προς το εσωτερικό της χώρας, τέσσερις (4) αλλοδαπούς, ηλικίας 18, 21, 24 και 26 ετών, οι οποίοι είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα.

Κατασχέθηκαν, το ανωτέρω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά και -6- κινητά τηλέφωνα.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Βοΐου, ενώ ο συλληφθείς μαζί με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κοζάνης.

3 σχόλια

    • Ο Τσίπρας και οι αριστεροί τύπου Καρανίκας πρόλαβαν και κατέστρεψαν πολλά πράγματα στην χώρα . Το δεν υπάρχουν θαλάσσια σόναρα το θυμάσαι ?
      Το είστε όλοι ευπρόσδεκτοι ? Το λιάζονται στις πλατειές ? και μετά όταν είσαι αναγκασμένος να τα διαχειριστείς όλα αυτά Το λιγότερο από το 5% είναι προσφυγές του Μουζάλα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.