kozan.gr: Νέο σύγχρονο Καταφύγιο Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς, αξίας 300.000 ευρώ, προανήγγειλε ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας & Πρασίνου Β. Βασιλακόπουλος και τη λήψη νέων μέτρων ώστε σ’ έναν ορίζοντα διετίας τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς να είναι ανάλογα του πληθυσμού του Δήμου Κοζάνης (Bίντεο)

18 Νοεμβρίου 2019
19:58

 

Στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης θα κατατεθεί πρόταση, που θα χρηματοδοτηθεί μέσω του Φιλόδημος ΙΙ, για νέο σύγχρονο Καταφύγιο Αδέσποτων Ζώων, αξίας 300.00 ευρώ, έτσι ώστε σ’ έναν ορίζοντα διετίας τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς να είναι ανάλογα του πληθυσμού του Δήμου Κοζάνης. Δείτε τι είπε για το θέμα ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Κοζάνης Β. Βασιλακόπουλος, μετά το 1:40:

12 σχόλια

  • Με δεδομένο ότι ο νόμος προβλέπει πως τα αδέσποτα δεν πρέπει να μένουν στα καταφύγια αλλά να αφήνονται έξω, ποιός ο λόγος για ένα δεύτερο καταφύγιο;

  • Έχουμε καταντήσει να θεωρούμε τα αδέσποτα ως το μείζον ζήτημα του Δήμου μας παραβλέποντας όλα τα υπόλοιπα προβλήματα της καθημερινότητας και της αυριανής μέρας. Σίγουρα πρόκειται για ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα και δη πρόβλημα δημόσιας υγείας και ασφάλειας, αλλά καταντήσαμε ένα ζήτημα που μπορεί να επιλυθεί σε μερικές μέρες να το θεωρούμε ένα χρόνιο πρόβλημα και να κυριαρχεί στην πολιτική ατζέντα των εκλογών. Κι αντί ο Δήμαρχος να εφαρμόσει στο ζήτημα αυτό τη νομοθεσία, προσφεύγει…. στον εισαγγελέα κάνοντας μήνυση κατά αγνώστων! Ποιος είναι ο «άγνωστος» κ. Δήμαρχε;

    Δέσμευσή μας, σαν επόμενη Δημοτική Αρχή, είναι ότι το πρόβλημα θα λυθεί άμεσα. Δεν χωρά ούτε άλλη δικαιολογία ούτε άλλη αδιαφορία.

  • Αντιδημαρχε καθαριοτητας κοιταξες καμια μερα σε τι βρωμια βρισκονται οι δρομοι και τα πεζοδρομια μας; ελεγξες ποτε τους εργολαβους;βγηκες καμια βολτα στις γειτονιες πιο περα απο το κεντρο; πλυνατε ποτε κι απολυμανατε κατι; ξερεις τι θα πει καθαριοτητα και τι θα πει πρασινο; εχεις ακουσει κατι για περιβαλλοντικες μελετες αστικου χωρου; για περιβαλλοντικο σχεδιασμο εργων υποδομης;

  • Ποιος ο λογος για καινούριο καταφυγιο; Το νυν εχει άδεια,εχει χώρο για αρκετα σκυλια.Αφου ο νομος προβλέπει να στειρωνονται,να εμβολιάζονται,να τσιπαρονται και να επανεντασονται ποιος ο λογος να ξοδευτούν τοςα χρήματα απλά για έναν αλλο χώρο προσωρινής παραμονής; Καλυτερα να δοθούν αυτα τα λεφτα σε στειρωςεις! Δεν ειναι σοβαρά πράγματα αυτα που ανακοινώνετε! Κριμα…

  • Πρέπει να αλλάξει ο νόμος εδώ και τώρα αν είναι δυνατόν στο φυσικό τους περιβάλλον που ακούστηκε ο ευρωπαϊκός κανονισμός διαφορετικός στην Ελλάδα το απόλυτο χάος.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.