Σάρωσαν οι Σπουδαστές του ΙΕΚ VOLTEROS σε ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ Κομμωτικής και Αισθητικής στην ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Διακρίσεις και 1τες ΘΕΣΕΙΣ για τους μαθητές του Ιδιωτικού ΙΕΚ   

19 Νοεμβρίου 2019
15:11
Κανένα σχόλιο
Σάρωσαν τα βραβεία οι σπουδαστές Κομμωτικής και Αισθητικής του Ιδιωτικού ΙΕΚ VOLTEROS σε Βαλκανικό Φεστιβάλ στη Θεσσαλονίκη.
Μια ακόμη σημαντική επιτυχία σημείωσαν οι σπουδαστές των Τμημάτων Κομμωτικής Τέχνης και Αισθητικής Τέχνης και Μακιγιάζ του ΙΕΚ VOLTEROS  στον 24ο  Βαλκανικό Διαγωνισμό Κομμωτικής και Αισθητικής που διοργανώθηκε 17 και 18 Νοεμβρίου  στη Θεσσαλονίκη.

Οι σπουδαστές του ΙΕΚ VOLTEROS, διαγωνιζόμενοι στον υψηλού επιπέδου διαγωνισμό, στον οποίο μετέχουν σπουδαστές αλλά και επαγγελματίες από όλες τις χώρες των Βαλκανίων καθώς και από τις κορυφαίες σχολές και ακαδημίες κομμωτικής και αισθητικής των Βαλκανίων κατόρθωσαν και απέσπασαν  πρώτες θέσεις στους αντίστοιχους διαγωνισμούς.
Με την καθοδήγηση και την κατάλληλη προετοιμασία από τις καθηγήτριες Κομμωτικής και Αισθητικής Τέχνης   , οι σπουδαστές, παρουσιάζοντας θέματα υψηλού επιπέδου ανάμεσα σε εκατοντάδες σπουδαστές όλων των Βαλκανίων κατέκτησαν:
Χρυσοστομίδου Σταυρούλα : Πρώτη θέση – ΧΡΥΣΟ Μετάλλιο.
Πρέγμα Μαρία:  Πρώτη θέση – ΧΡΥΣΟ Μετάλλιο.
Ραφαήλ Κηπιρτίδης: Τρίτη θέση – ΧΑΛΚΙΝΟ Μετάλλιο.
Θερμά Συγχαρητήρια αξίζουν και στους υπόλοιπους σπουδαστές που δεν κατέκτησαν κάποιον τίτλο, παρόλα αυτά κερδίσανε την ευκαιρία να ανοίξουν μια νέα σελίδα εμπειρίας στη ζωή τους,  αλλά και την αισιόδοξη πλευρά ότι τίποτε δεν είναι ακατόρθωτο, σε όποιον αγωνίζεται σκληρά, «με λογισμό και μ’ όνειρο».
Με υψηλό αίσθημα ευθύνης και συνεχίζοντας την υψηλού επιπέδου εκπαίδευση, η Διοίκηση του ΙΕΚ VOLTEROS συγχαίρει και ευχαριστεί τους σπουδαστές  και δεσμεύεται μαζί με το εκπαιδευτικό του προσωπικό για ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις και επιτυχίες.

«Αγαπητά μας παιδιά σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ. Για μια ακόμη φορά κάνατε υπερήφανους τις οικογένειές σας και την Σχολή σας.»

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.