kozan.gr: B. Kωνσταντόπουλος κατά Χ. Ελευθερίου, με αφορμή το νεοκλασικό Ράπτη

19 Νοεμβρίου 2019
22:41

B. Kωνσταντόπουλος κατά Χ. Ελευθερίου, με αφορμή το νεοκλασικό Ράπτη. Όπως γράφει στο προσωπικό του προφιλ στο facebook, o επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δ.Σ. Σερβίων: “Είδα μια ανάρτηση του δημάρχου Σερβίων, με φωτογραφίες από το νεοκλασικό Ράπτη. Επαίρεται και καμαρώνει. Δίκιο έχει, το κτίριο είναι κόσμημα για την πόλη, πέρα από την ιστορική του αξία. Αποκρύπτει βέβαια, ποιος δήμαρχος έκανε την μελέτη, ενέταξε το έργο και το ξεκίνησε μέσα σε χρόνο ρεκόρ. Ποιος δήμαρχος πίστεψε στην πραγματική ιστορική και πολιτιστική αξία του κτιρίου. Και αποκρύπτει επίσης ότι η θέση του στο δημοτικό συμβούλιο, όταν συζητήσαμε το θέμα της αναστήλωσης του κτιρίου Ράπτη, ήταν αρνητική”.

 

 

8 σχόλια

  • Ξέρετε τι λέει ο λαός κε Κωνσταντόπουλε: «Από τη τσέπη του τά ‘βαλε;»
    Κανείς φαντάζομαι δεν έχει πρόθεση να σας κλέψει τη …δόξα.
    Θα επαίρομαι και θα καμαρώνω για το κτίριο Ράπτη όπως κάνει κάθε Σερβιώτης. Το ότι επί θητείας σας έγινε η αποκατάστασή του βεβαίως και σας τιμά, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι έχετε την αποκλειστικότητα στην παρουσίαση και στη φωτογράφησή του ή μήπως κάτω από κάθε φωτογραφία του θα πρέπει να βάζουμε λεζάντα: «αποκαταστάθηκε δια χειρός δημάρχου Βασιλείου Κωνσταντόπουλου».
    Λίγη σοβαρότητα …

    • Πονηρέ ο ίδιος ο Ελευθέριου ήταν αρνητικός στην αποκατάσταση του κτιρίου. Τότε δεν ήθελε τώρα βγαίνει και περηφανεύεται. Κωλοτούμπες όπως ο Αλέξης ?

      • Τότε ήταν αρνητικός γιατί δεν είχε τίποτε να κερδίσει ,αριστερός είναι ο άνθρωπος σε όλα αρνητικός εκτός εάν υπάρχει κάποιο όφελος. Αυτός εντωμεταξύ ξέχασε αυτό το γεγονός και τώρα με τα έργα των άλλων θέλει να κερδίσει λίγο δημοσιότητα .Έτσι και αλλιώς δεν τον ψήφισε κανένας γιατί πιστεύει πως θα κάνει έργα στην περιοχή

    • Ο Κωνσταντόπουλος λέει ότι δεν μπορεί ο Ελευθερίου να κομπορρημονεί για ένα έργο για το οποίο ήταν αντίθετος.
      Λίγη αναγνώριση και από τον Ελευθερίου δεν βλάπτει.
      Γιατί ο καθένας δουλεύει για τον τόπο του αλλά στο τέλος ελπίζει πως η προσφορά του θα αναγνωριστεί.

  • ΦΤΑΝΕΙ …..ΚΟΥΡΑΖΕΙΣ……ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΕΣ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ?
    ΕΙΣΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ Η ΤΑΞΗ?ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ?ΟΥΤΕ Ο ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ?
    ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ….ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΕΙ….ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΣΕ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΠΙ 8ΕΤΙΑΣ……ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΡΟ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΟ ΛΟΓΟ….ΒΑΛΕ ΠΛΑΤΗ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ….ΜΗΝ ΠΑΡΑΓΕΙΣ ΑΡΝΗΤΙΣΜΟ….ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ…..ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΜΕΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΑΥΡΙΑΝΙΣΜΟΥ…..ΕΛΕΟΣ..ΠΑΝΕ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ …..

  • Συγχαρητήρια δήμαρχε των προσφύγων εσύ που ήσουν αντίθετος με την αναστήλωση του κτιρίου Ράπτη αναγνωρίζεις το λάθος σου και προβάλεις και το έργο του πρώην δήμαρχου

  • Έλα Ελευθερίου πες την αλήθεια . Όταν είδες το κτίριο σκέφτηκες τι ωραίος χώρος για να φιλοξενήσουμε πρόσφυγες

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.