kozan.gr: Γ. Καραβασίλης για τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Δήμο Εορδαίας: “Ως νέα δημοτική αρχή, στην οποία συμμετέχω, τολμάμε, σ’ έναν άγονο κι ανύπαρκτο πολιτιστικά δήμο Εορδαίας, να κάνουμε τη μεγάλη πολιτιστική ανατροπή”

29 Νοεμβρίου 2019
08:10

 

Τη δική του άποψη στη μεγάλη συζήτηση που “άνοιξε” τις τελευταίες μέρες στην Εορδαία, με αφορμή την απόφαση του δήμου να δαπανήσει ένα ποσό της τάξεως των 130.000 ευρώ για την υλοποίηση των φετινών Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων, εκφράζει, μέσω του προσωπικού του προφίλ στο facebook κι ο Γ. Καραβασίλης επικεφαλής της παράταξης “Μπροστά για την Εορδαία“, συνεργαζόμενης με τη Δημοτική Αρχή του Π. Πλακεντά.

Όπως αναφέρει: ” ΩΣ νέα δημοτική αρχή στην οποία συμμετέχω και εγώ ενεργά και αποφασιστικά, με πολλούς άλλους συναδέλφους. Με συλλογικότητα, πήραμε την πρωτοβουλία σε πολύ μικρό, ελάχιστο χρόνο να δημιουργήσουμε κάτι ευχάριστο, για την κοινωνία των πολιτών μας, στο Δήμο Εορδαίας τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων!!!

ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΝΑΓΚΗ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΡΧΗ! Για να συγκρατήσουμε τους πολίτες, γιατί έχουν τάση φυγής προς άλλες πόλεις, που χρόνια τώρα πρωταγωνιστούν (Τρίκαλα, Δράμα κλπ). Να φέρουμε την πολιτιστική άνοιξη στον δήμο μας!!!

Σε αυτή μας την προσπάθεια, το ενθαρρυντικό είναι, η μεγάλη εθελοντική συμμετοχή των μικρών φίλων από τα δημοτικά σχολεία, οι νέοι, οι απλοί πολίτες, οι πολιτιστικοί σύλλογοι, ο εμπορικός κόσμος!!! Ας αφήσουμε λοιπόν την Μιζέρια δεν μας αξίζει!!!

Ας αγκαλιάσουμε αυτή την ωραία πρωτοβουλία, ας την κάνουμε δική μας υπόθεση!!!
ΤΗΝ ΝΙΦΑΔΑ ΜΑΣ!!!
Για να μην χάσουμε το τραίνο που θα μας ξεναγήσει στις πολύ εντυπωσιακές εκθέσεις και δημιουργίες που διαθέτει ο Δήμος μας!!!
Γιατί τις άγιες αυτές ημέρες ΑΓΑΠΗΣ, υπάρχουν και συνάνθρωποι ΜΑΣ, που δεν έχουν, ακόμα τα προς το ζην, πόσο μάλλον να πάνε εκδρομές!!!Ας τους προσφέρουμε την ευχαρίστηση να νιώσουν τουλάχιστον και αυτοί ευχάριστα!!!

Ας δημιουργήσουμε μια πολιτιστική και αναπτυξιακή εξωστρέφεια, γιατί το έχουμε ανάγκη όλοι μας. Ως Δήμος Εορδαίας, πιάσαμε πάτο δεν πάει άλλο!!!
Κάθε χρόνο λοιπόν και καλύτερα, για να γίνουμε και εμείς πρωταγωνιστές!!!

Μία κραυγή αγωνίας εκφράζω. Σας ευχαριστώ!!”

4 σχόλια

  • Οποιαδήποτε προσπάθεια πολιτιστικής αναβάθμισης της πόλης μας είναι καλοδεχούμενη…Αλλά πολιτιστική ανατροπή με το τρενάκι?Και κάτι ακόμα…είναι λάθος να λέτε κ. Καραβασίλη να κάνουμε πράγματα για την πόλη μας “Για να συγκρατήσουμε τους πολίτες, γιατί έχουν τάση φυγής προς άλλες πόλεις, που χρόνια τώρα πρωταγωνιστούν”. Κάνουμε πράγματα για να τους κάνουμε να νιώσουν το πνεύμα των χριστουγέννων…κάνουμε πράγματα γιατι το αξίζουν…κάνουμε πράγματα γιατί είμαστε υποχρεωμένοι…ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΟΥΜΕ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ….θα προτιμούσα να άκουγα κάτι τέτοιο

  • ΕΝΑ ΤΡΕΝΑΚΙ ΟΠΟΥ ΘΑ ΓΥΡΙΖΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΤΟΥΣ (ΚΑΙ ΚΑΛΑ) ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΛΥΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ,ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΗ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΞΕΝΟ!

  • Λεφτά υπάρχουν …Νοοτροπίες και συμπεριφορές που είναι βαθιά χαραγμένες στον τρόπο ορισμένων…σύμπραξη γι ακόμα μια φορά των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.