Εκπαιδευτική εκδρομή, στο Γ.Ν Μαμάτσειο Κοζάνης, πραγματοποίησαν οι μαθητές και οι μαθήτριες της ΄Β Τάξης, ΕΠΑ.Σ ΟΑΕΔ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΚΟΖΑΝΗΣ, ειδικότητας Βοηθών Γενικής Νοσηλείας

30 Νοεμβρίου 2019
21:08
Κανένα σχόλιο

Εκπαιδευτική εκδρομή πραγματοποίησαν οι μαθητές και οι μαθήτριες της ΄Β Τάξης, ΕΠΑ.Σ ΟΑΕΔ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΚΟΖΑΝΗΣ, ειδικότητας Βοηθών Γενικής Νοσηλείας, στο Γ.Ν Μαμάτσειο Κοζάνης, με τη συνοδεία της καθηγήτριάς τους Φιντανίδου Νικολέτας. Οι μαθητές ξεναγήθηκαν σε διάφορα τμήματα και ενημερώθηκαν για τη λειτουργία τους. Επίσης κατανόησαν τη διαχείριση τόσο του ανθρώπινου δυναμικού , όσο και του κατάλληλου εξοπλισμού στη διεκπεραίωση των καθημερινών αναγκών και στην προσφορά της κατάλληλης υγειονομικής περίθαλψης . Ευχαριστούμε από καρδιάς τη Διευθύνουσα της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας, κα. Λιόπα  και την τομεάρχισα κα. Καραθανάση που δέχτηκαν να μας φιλοξενήσουν. Επίσης ευχαριστούμε τις προϊσταμένες των τμημάτων της Χειρουργικής κλινικής , της Παθολογικής κλινικής , του Τεχνικού νεφρού, της Αιμοδοσίας και της Στεφανιαίας μονάδας για τον πολύτιμο χρόνο που διέθεσαν στην εκπαίδευση και την ενημέρωση των μαθητών. 

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.