kozan.gr: Γ. Μητλιάγκας: “Πριν οποιασδήποτε δημόσιας και επώνυμης παρέμβασης – τοποθέτησης μου πρέπει να λαμβάνω ειδική άδεια”

2 Δεκεμβρίου 2019
06:54

Τη δική του άποψη, με αφορμή τη διαδικτυακή κόντρα που ξέσπασε μεταξύ μελών της διοίκησης του ΕΒΕ Κοζάνης (κλικ εδώ), εξέφρασε μέσω facebook κι ο Γιάννης Μητλιάγκας, ο οποίος έγραψε τα ακόλουθα:

Συνοψίζοντας λοιπόν τη σημερινή δημόσια κουβέντα σας συμπεραίνω τα ακόλουθα άξια και ανάξια λόγου:


1. Πριν οποιασδήποτε δημόσιας και επώνυμης παρέμβασης – τοποθέτησης μου πρέπει να λαμβάνω ειδική άδεια

2. Όποιος κερδίζει εκλογική διαδικασία δεν πρέπει και δεν μπορεί να υπόκειται σε δημόσια κριτική ( σημειωτέων πρώτα εντός του φορέα)

3.Όποιος ηττάται σε εκλογική διαδικασία δεν πρέπει και δεν μπορεί να ασκεί δημόσια κριτική για τα κακώς κείμενα του φορέα που εκπροσωπεί

4. Η συναίνεση πρέπει να επιτυγχάνεται πάση θυσία χωρίς αρχές, πλαίσιο και στοιχειώδη ειλικρίνεια

5.Επίσης το σημαντικότερο όλων .Το καλό των επιχειρηματιών της περιοχής κινδυνεύει από τους ασκούντες έλεγχο και κριτική, εν αντιθέσει με τους όσους ασκούν «χρηστή διοίκηση»

6. Τέλος να θυμίσω ότι η black friday είναι επιτυχημένη εμπορική πρακτική ( best practice) και δεν μπορεί να μεταφέρεται σε όσους ασκούν δημόσια διοίκηση η συμμετέχουν σε αυτή

Μήπως τελικά η Δυτική Μακεδονία εισέρχεται εκτός από τη μεταλιγνιτική και στη μεταδημοκρατική εποχή”;

12 σχόλια

  • Ο Μητλιάγκας έχει δικιο. Το ΕΒΕ είναι καζάνι πιυ βράζει με τις εσωτερικές αντιπαλότητες και συγκρούσεις πιυ επχει και που στην ουσία αναστέλλει το ουσιαστικό ρόλο που θα πρεπε να χει στην στηριξη των μελών του. Ισως η πιο ανεπαρκής /κομματική διοίκηση μέχρι σήμερα.

  • Χορτάσαμε από μετριότητες και μικρότητες Παραγοντες που κανουν πολιτικη για να εχουν οφελη στη δουλειά τους και μετα επαιρονται δημοσια ότι προσφέορυν στο συνολο – καντε στην ακρη η ζωη σας ξεπερναει

  • Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΧΑΘΗΚΕ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΧΑΘΗΚΕ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΧΑΘΗΚΕ Η ΑΝΚΟ ΧΑΘΗΚΕ ΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΧΑΘΗΚΕ…….ΑΧ ΑΧ ΑΧ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ? ΡΙΧΟΥΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ. ΑΧ ΑΧ

  • Μήπως τελικά η Δυτική Μακεδονία εισέρχεται εκτός από τη μεταλιγνιτική και στη μεταδημοκρατική εποχή”;
    Συγγνώμη που το λέω – γράφω
    Εάν αναλάβουν οι αριστεροί τότε σίγουρα

  • ΜΗΤΛΙΑΓΚΑ Ο ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΜΟΥΣΚΕΜΑ.
    ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ ΕΞΗΣ : ΕΧΑΣΕΣ, ΕΧΑΣΕΣ, ΕΧΑΣΕΣ
    ΜΗ ΡΥΠΑΙΝΕΙΣ ΜΑΣ ΡΥΠΑΙΝΕΙΣ ΜΕ ΑΝΟΥΣΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.