kozan.gr: “Άρχισαν τα όργανα”: Αυστηρή, έμμεση, προειδοποίηση της Αντιδημάρχου Πολιτισμού Ελπίδας Κοϋμτζίδου στον Προέδρο του ΟΑΠΝ Γιάννη Τσιομπάνο: “Κανένας δεν θα παίρνει αποφάσεις μόνος του. Κανένας δεν θα ανακοινώνει πριν αποφασίσουμε όλοι μαζί για το πρόγραμμα και πριν χαράξει η Δημοτική Αρχή τις πολιτιστικές δράσεις” (Βίντεο)

3 Δεκεμβρίου 2019
19:31

 

Χωρίς να τον κατονομάσει, αλλά “φωτογραφίζοντάς” τον, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, του Δήμου Κοζάνης Ελπίδα Κοϋμτζίδου, στο πλαίσιο της σημερινής συνέντευξης τύπου στο δημαρχείο, για την παρουσίαση του προγράμματος των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων, έστειλε, με δημόσια δήλωσή της, αυστηρή, προειδοποίηση στον Προέδρο του ΟΑΠΝ Γιάννη Τσιομπάνο, με αφορμή, όπως μαθαίνουμε, την πρωτοβουλία του τελευταίου να διοργανώσει την περασμένη Κυριακή 1/12, στο Κοβεντάρειο, εκδήλωση για την Αποκριά, κατά την οποία προέβη σε μια σειρά από ανακοινώσεις και προτάσεις (π.χ. δείτε εδώ & εδώ) που κατά τα όσα είπε, θα εφαρμοστούν στην Αποκριά του 2020, χωρίς ωστόσο η ίδια η Αντιδήμαρχος, αλλά κι οι υπόλοιποι της Δημοτικής Αρχής, να έχουν συναινέσει στα όσα ακούσθηκαν, σχεδόν, ως οριστικοποιημένες αποφάσεις.  Συγκεκριμένα η κα. Κουμτζίδου είπε: “Tα γεγονότα, τα πολιτιστικά, του Δήμου Κοζάνης θα έχουν συλλογική προσπάθεια, δηλαδή όπως κάναμε τη συνεργασία των Χριστουγέννων, με την Αντιδημαρχία Ανάπτυξης, με τον Πρόεδρο του ΟΑΠΝ, με τον Πρόεδρο του ΔΗΠΕΘΕ, με τον Πρόεδρο της Ββιλιοθήκης και τον Προέδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης, μ’ αυτό τον τρόπο θα γίνουν κι οι Αποκριές. Κανένας δεν θα παίρνει αποφάσεις μόνος του. Κανένας δεν θα ανακοινώνει πριν αποφασίσουμε όλοι μαζί για το πρόγραμμα και πριν χαράξει η Δημοτική Αρχή τις πολιτιστικές δράσεις“.

 

kozan.gr

34 σχόλια

  • Ο Τσιομπανος σε μόλις τρεις μήνες ήρθε σε ρήξη με Μιχαηλιδη και το συνδυασμό του με τους υπαλλήλους του ΟΠΑΓΚ με αντιδημάρχους Κυριακίδη και Κοιμτσιδου βαρύ το κλίμα γι’αυτόν στο Δημοτικό συμβούλιο

  • Μηπως ξεχνάμε το “αποφασίζομεν και διατάσσομεν” κάποιας άλλης αντιδημάρχου στο πρόσφατο παρελθόν όμως.. Μέχρι και έθιμα μας άλλαξε.

  • Φανταζομαι ότι αύριο το πρωί καποιος από τους δύο θα έχει παραιτηθεί ή αποπεφθει Δήμαρχε. Δεν είναι εικόνα αυτή

    • Έχετε αριστερές ιδέες στο μυαλό σας όπου κανένας δεν ξεφεύγει από τις εντολές του κόμματος και θεωρείτε ότι οι αντίθετες απόψεις μέσα σε μια παράταξη είναι κάτι αρνητικό

      • Προσωπικά ψηφιζω Κυριάκο οπότε αλλού οι ταμπελες. Οι αντιθέτες αποψεις δεν είναι προβλημα. Το να τσακώνεται live σε συνεντεύξεις τύπου είναι όμως

  • Γενικά κάνει άκυρες κινήσεις ο οργανισμός ! Καλά τα λέει η Κουιμτζίδου ! Έλεος δηλαδή , σε κάλεσμα των φανών να συζητήσουν για προβλήματα έβαλε να παίξουν χάλκινα ! Δηλαδή αν κάνουν συνάντηση οι Μωμογεροι να πουν πως να χορέψουν στην πλατεία και ποσά μικρόφωνα θέλουν από θα βαρέσουν και ένα τικ !

  • ΑΣΥΝΝΕΝΟΗΣΙΑ ΠΛΗΡΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΟΜΠΑΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ.
    ΗΔΗ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΕ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ, ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΔΑΚ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΤΑΞΕΙ ΕΞΩ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΤΗΣ ΕΔΡΑ.
    ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΩΝ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ.
    Ο ΜΑΛΟΥΤΑΣ ΕΒΑΛΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΘΕΣΗ.
    ΚΑΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΤΣΙΟΜΠΑΝΟΣ.Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΤΑΙΕΙ.
    Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Ο ΤΖΟΥΜΕΡΚΙΩΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΕΦΑΓΑΝ ΣΤΗ ΣΤΡΟΦΗ.

  • Ελπίδα αυτήν την παρατήρηση μπορεί να την κάνει ο Δήμαρχος Όχι εσυ… Εσυ είσαι αντιδήμαρχος με συγκεκριμένες αρμοδιότητες οπότε ηρέμησε δεν εισαι δήμαρχος αν και οι πληροφορίες λένε ότι θέλεις για την επόμενη να εισαι στο τιμόνι που εκεί θα μαλώσεις με τον κολλητό σ Κυριακίδη και επιτέλους αλλάξτε λίγο υφάκι εσείς του μαλουτα δεν βγήκατε γτ είστε οι καλύτεροι απλά έπρεπε να φύγει ο Ιωαννίδης οπότε κατεβάστε λίγο ταχύτητα.
    Γιάννη πολύ ωραία η πρωτοβουλία σου συγχαρητήρια!

    • Για όσους δεν γνωρίζουν, να πούμε ότι είναι στις αρμοδιότητες του αντιδημάρχου πολιτισμού ο συντονισμός και η εποπτεία του ΟΑΠΝ, όπως και της Δημοτικής Βιβλιοθήκης και του ΔΗΠΕΘΕ, όποτε σε κάθε περίπτωση, ήταν επιβεβλημένη η παρέμβαση της..

  • Έτυχε να είμαι στη συνάντηση, είναι πραγματικό γεγονός. Μπορείτε να το επιβεβαιώσετε και από δημοσιογράφο της περιοχής. Ήθελε να ανάψει φωτιά μέσα στο Κοβενταρειο για να παρουσιάσει πως είναι φιλικό στο περιβάλλον το υλικό για την καύση στη φωτιά της κεντρικής πλατείας.

  • Γιάννη συνεχίσει κάνε αυτό που λέει η Καρδιά σου και μην ακούς κανέναν 30 Χρόνια το ίδιο βιολί έχουν αυτοί γιαυτό δεν στέριωσε η Κοζάνη.

  • Κρίμα στον Μαλουτα δεν έπρεπε να κάνει συνεργασίες,μπορούσε και μόνος του.
    Άτομα του τρίτου συνδυασμού νομίζουν ότι ήταν στην πρώτη παράταξη.
    Εάν σας ήθελε ο κόσμος θα είσαστε πρώτοι εσείς κύριοι.
    Λάζο δεν προσέχεις.

  • Από το Δημόπουλο στο Μυροφορίδη και από το Γιάννη Ιωαννίδη στο Τσιομπάνο ολοταχώς πίσω Μαλούτα αλλαξέ τους άμεσα

  • Κανένας δεν θα παίρνει αποφάσεις μόνος του. Κανένας δεν θα ανακοινώνει πριν αποφασίσουμε όλοι μαζί για το πρόγραμμα και πριν χαράξει η Δημοτική Αρχή τις πολιτιστικές δράσεις“.
    μια χαρά τα λες Ελπίδα!!!

  • Όταν δεν υπάρχει ζύμωση μεταξύ τους μην περιμένεις θετικα αποτελεσματα.. χωρις κοινο προγραμμα ή εστω στοιχειώδεις σύμπνοια δεν πας πουθενά. Σωστή η συντονίστρια του Πολιτισμού. Μπορούσε να την καλέσει στην εκδήλωση. Δεν το έκανε.. γιατι; καταλαβαίνουμε όλοι γιατί.. ο Δημοπουλος δεν αντιμετώπισε ποτε τετοια προβληματα. Και εχουμε δρομο ακόμα..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.