kozan.gr: Πορεία κι ανάρτηση πανό, στον κεντρικό πεζόδρομο της Κοζάνης, στη μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου (Φωτογραφία)

6 Δεκεμβρίου 2019
21:41

 

Πορεία κι ανάρτηση πανό, στον κεντρικό πεζόδρομο της Κοζάνης, στη μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου, πραγματοποίησαν το βράδυ της Παρασκευής 6 Δεκεμβρίου, άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου. Ήταν 6 Δεκεμβρίου του 2008 όταν ο 15χρονος Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος έπεφτε νεκρός από την σφαίρα του αστυνομικού, Επαμεινώνδα Κορκονέα. Όπως κάθε χρόνο, πορείες μνήμης οργανώνονται σε όλη τη χώρα,

 

12 σχόλια

  • Ευτυχώς που βρίσκονται κάποιοι και σώζουν τη τιμή αυτής ςης τεφρουπολης που έχει εθιστεί στο παπαδαραριο και την δεξια πασοκιλα

    • Εαν δεν σου αρεσει μπορεις να πας στο Πακισταν,Τουρκια,Σ.Αραβια,Ντουμπαι που ειναι δημοκρατικες χωρες και να βαλεις πανο.Να δουμε ποτε θα ξαναγυρισεις στην τεφρουπολη.Αριστερε με δεξιες τσεπες.

    • Σιγά ρε αριστερούλη,ρούφα τον freddo espresso που ανακάλυψες προσφάτως και σίγουρα ψήφιζες πασοκ,το οποίο λοιδωρείς τώρα.Τράβα τώρα στον Συριζα με τον Αδαμίδη ,τον Κοκελίδη και τον Απόστολο Γκλέτσο να συνεχίσεις τον αγώνα για την πάρτη σου.

  • Πολύ καλά γίνονται αυτές οι εκδηλώσεις,αλλά μήπως θα έπρεπε κάποιος από τον δήμο να ελέγχει που τοποθετούν τα πανό και τα ηχεία,αφού αυτοί έδωσαν την άδεια;Απαράδεκτη εικόνα να βρίσκεται το ηχείο και το πανό μπροστά στη φάτνη του Χριστού!!!

  • Καμία διαδήλωση για τους καμένους τις μαρφιν θα κάνετε, προοδευτικανθρωποι;……. Οι αυτούς δεν τους γέννησε μάνα;…….

  • Αυτή η επιλεκτική ευαισθησία στην χώρα μας!Ποτέ καμμία ευαισθησία για τον Θάνο Αξαρλιάν και τους αδικοχαμένους της marfin?Ενα πανό που θα περιλαμβάνει και αυτά τα ονόματα θα ήταν αποδεκτό, να καταδικάζει κάθε μορφή βίας απο όπου και αν προέρχεται!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.