Το νερό του δικτύου Σιάτιστας και Καλονερίου συνεχίζει να ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΣΙΜΟ

7 Δεκεμβρίου 2019
13:27

 

Σε ανάρτησή του στο facebook, o Δήμαρχος Βοΐου, Χρήστος Ζευκλής, σημειώνει: “Το νερό του δικτύου Σιάτιστας και Καλονερίου συνεχίζει να ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΣΙΜΟ. Από μεριάς ΔΕΥΑΒ έχουν ληφθεί όλα τα μέτρα ασφαλείας σύμφωνα με τις υποδείξεις της διεύθυνσης δημόσιας υγείας της ΠΔΜ.

Έχει γίνει πλύση των δεξαμενών και έχουν τροφοδοτηθεί με νερό από το φράγμα Πραμόριτσα. Παρακαλούμε τους καταναλωτές να αδειάσουν τα καζάνια και τα δίκτυα τους για να ξεπλυθούν και να αφήσουν αρκετό νερό να τρέξει. Όλα τα μέτρα λαμβάνονται για λόγους ασφαλείας για να είμαστε σίγουροι ότι το νερό που πίνουμε είναι απαλλαγμένο από κάθε μικρόβιο ή χημικό παράγοντα.

Για αποκατάσταση της ζημίας των καταναλωτών Σιάτιστας και Καλονερίου θα υπάρξει έκπτωση στο επόμενο τιμολόγιο της ΔΕΥΑΒ. Αναμένουμε τα αποτελέσματα των εργαστηρίων Δευτέρα ή Τρίτη για να σας ενημερώσουμε πότε το νερό θα θεωρηθεί πόσιμο. Σήμερα στις 11:00 π.μ θα διανεμηθούν στις πλατείες Χώρας , Γεράνειας και Καλονερίου εμφιαλωμένα νερά”.

Ένα σχόλιο

  • Ότι συνεχίζουν από τον Δήμο να λένε ότι μοιράζουν νερά είναι παραμύθι..βγαίνουν μισή ώρα οπότε θυμιθουν και όποιος προλάβει θα πάρει.και κάτι άλλο όταν μαθανε οι τι το νερό δεν είναι πόσιμο το ανακοίνωσαν αργά μέσω κοινωνικών δικτύων ..οι μεγάλοι άνθρωποι που δεν έχουν ίντερνετ πως θα το μάθουν..ο δήμαρχος ήταν στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου και καμαρώνει όταν από το προηγούμενο βράδυ το νέο είχε κριθεί ακατάλληλο..μπορούσε να κάνει μια ανακοίνωση στην εκκλησία που είχε πολύ κόσμο συγκεντρωμένο.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.