Δήμος Κοζάνης: Ξεκινά η κατασκευή επτά νέων αιθουσών στο 13ο Δημοτικό Σχολείο

9 Δεκεμβρίου 2019
15:24

Ξεκινά η κατασκευή της επέκτασης του κτιρίου του 13ου Δημοτικού Σχολείου Κοζάνης αρχικού προϋπολογισμού 1,6εκ. ευρώ, με χρηματοδότηση από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δυτικής Μακεδονίας 2014-2020. Η σύμβαση μεταξύ του αναδόχου και του Δήμου Κοζάνης, υπεγράφη το πρωί της Δευτέρας 9 Δεκεμβρίου, από τον Δήμαρχο Κοζάνης, Λάζαρο Μαλούτα, παρουσία του Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων, Βαγγέλη Σημανδράκου.

Το έργο αφορά στην ανέγερση προσθήκης επτά νέων αιθουσών διδασκαλίας στο διώροφο 13ο Δημοτικό Σχολείο Κοζάνης, επί των οδών Μιαούλη-Καραϊσκάκη – Σουλιωτών, με αρχική συμβατική δαπάνη 714.860,63 ευρώ.

Η συνολική προθεσμία περάτωσης του έργου ορίζεται σε δεκαοκτώ μήνες.

10 σχόλια

  • Πότε πρόλαβε και σχεδιάστηκε, μελετήθηκε, δημοπρατήθηκε.. έχετε σπάσει ολα τα ρεκόρ!! Εντελώς ανίκανοι οι προηγούμενοι!!

  • Λάζο και Βαγγέλη λίγο ντροπή. Ιδιαίτερα εσύ Βαγγέλη που ξέρεις καλύτερα…… και λόγου του συλλόγου γονέων…… Δεν είναι κακό να πεις την αλήθεια. Πιο πολύ θα σε εκτιμήσουμε έτσι. Πέφτεις στα μάτια όλων. Και μη ξεχνάς ότι ήσουν….4ος. Με τόσα λόγια….που είπες προεκλογικά και τόσα που έταξες, πάλι δεν σε πίστεψαμε….Γι αυτό λίγο ειλικρίνεια…

    • Αλλού ρα 4ος μεν 1ος δε αντιδήμαρχος πρώτης γραμμής με σοβαρότητα μην ζοριζεσαι αγαπητέ εσυ Θα πας στο 3% Εκεί που σε αρμόζει 5 χρόνια ήσασταν υπό του μηδενός

      • Αγαπητέ φίλε το να πεις μια καλή κουβέντα για αυτόν που έκανε το έργο το οποίο εσύ υπογράφεις δεν έχει να κάνει με το πόσο πήρες στις εκλογές. Και τη δική του ψήφο μόνο να έπαιρνε δεν αλλάζει οτι αυτός έκανε το έργο.
        Αλλά αφού ήταν υπό του μηδενός, τότε αυτό το έργο πως το έκανε;

  • Το έργο αυτό έχει αποφασιστεί να γίνει πριν από 5 με έξι χρόνια. Απλά δεν ξεκίνησε ποτέ μέχρι τώρα. Το θέμα είναι να γίνει γιατί χρειάζεται… και δεν το κάνει ο εκάστοτε δήμαρχος. Ας ξυπνήσουμε ως λαός επιτέλους.

    • Τα έργα δεν γίνονται με αποφάσεις. Γίνονται με σχέδιο, μελέτη, εξασφάλιση χρημαοτοδοτήσεων, προκήρυξη, συμβατοποίηση και εκτέλεση. Καλώς ή κακώς μέχρι τη συμβατοποποίηση τα έκανε ο Ιωαννίδης. Τα έργα ανήκουν στους πολίτες απλά κάποιος τα υλοποιεί

      • Πολύ σωστός ο Ανώνυμος – Δεκέμβριος 9th, 2019 at 21:41 .

        Μαθετε τα βασικα οι υπολοιποι. Νομίζετε πολλά, χωρίς να ξέρετε τίποτα.

  • Ένα έργο αχρειαστο και εκτός εποχής-πραγματικοτητας όπως η επέκταση του 18ου Δημοτικού που ξέφυγε σχεδόν κατά 80% του αρχικού προϋπολογισμού και που πλέον δεν χρειάζεται αφού δεν υπάρχουν πια τόσα παιδιά.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.