kozan.gr: Κοζάνη: Τροχαίο ατύχημα, με πλαγιομετωπική σύγκρουση δύο οχημάτων, σημειώθηκε στην περιοχή της Γιτιάς, το μεσημέρι της Δευτέρας 9/12 (Φωτογραφία)

9 Δεκεμβρίου 2019
15:41

 

Τροχαίο ατύχημα, με πλαγιομετωπική σύγκρουση δύο οχημάτων, σημειώθηκε στην περιοχή της Γιτιάς στην Κοζάνη, το μεσημέρι της Δευτέρας 9/12, γύρω στις 14:15. Ευτυχώς δεν υπήρξε τραυματισμός, ωστόσο η κυκλοφορία στο συγκεκριμένο σημείο σταμάτησε για περίπου 20 λεπτά. Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί η Τροχαία Κοζάνης.

 

11 σχόλια

    • Αυτό είναι νομίζω δύσκολο γιατί είναι η γατιά και επίσης θα ενοχλήσει τα σουρδονταμαρα φανός κλπ. Βέβαια ο φανος θα μπορούσε να μεταφερθεί στα τρένα κάτω .. καληνύχτα

      • Καληνύχτα όλη μέρα και όλη νύχτα . Ο φανός είναι εκδήλωση που την κάνει η γειτονιά και η γειτονιά είναι η γητια. Θα μπορούσε βέβαια εάν γίνει κάποιο ατύχημα και στο σταθμό να τον πάνε τον φανό στα χωράφια του κασλα . Αλλά καλύτερα θα ήταν να καταργήσουν τον φανό και το τέλειο όλους τους φανούς

  • ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΑΝΑΠΟΔΑ ΣΤΟ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ ΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΛΑΓΟΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΤΗΝ ΤΙΟΛΗ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ, ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΠΕΖΟΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΚΑΡΟΤΣΙΑ, ΟΙ ΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΛΑΓΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΔΙΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΟ ΕΝΑ ΦΟΡΤΗΓΑΚΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΑΡΤΟΥ ΚΑΙ ‘ΚΟΒΕΙ’ ΤΗΝ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ. ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΘΡΕΠΤΗ Ή Η ΘΕΣΗ ΠΑΡΚΙΝΚ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΑΡΤΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙ. ΚΑΛΗΜΕΡΑ.

  • Ενοχλητικά επίσης τα μηχανάκια λόγω θορύβου ποτέ θα εφαρμόσει η τροχαία τον ΚΟΚ για το θόρυβο ;; Πως είναι δυνατόν να περνάνε ΚΤΕΟ τα μηχανάκια με κομμένη εξάτμιση;;; Ποτέ θα μάθουν τα μηχανάκια να περιμένουν στη σειρά τους και όχι να κάνουν σφήνες που απαγορεύονται από τον ΚΟΚ; Ποτέ θα εφαρμόσουν τον ΚΟΚ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ …

  • ……..ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΕ ΤΟΣΧΟΛΙΟ.

    Απάντηση: Γιατί αγαπητέ κύριε ή κυρία, η αναφορά που λετε δεν σχετίζεται άμεσα με αυτό που εσείς επισημαίνετε, το οποίο στη δική σας περίπτωση σας σχετίζεται άμεσα.

  • ΟΠΩΣ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΟ, ΠΧ ΑΔΕΣΠΟΤΑ, ΚΑΚΟΤΕΧΝΙΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΕΜΕΠΙΡΙΕς ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕς ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ.ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ.

    • Χωρίς να εξετάζουμε την ουσία του σχολίου σας, το δικό σας, εμπεριέχει στοιχειά στοχοποίησης συγκεκριμένης επιχείρησης και τέτοιο σχόλιο ανώνυμα δε μπορεί να γίνει αποδεκτό.

  • Κακώς παρακολουθώ το κοζαν.δεν είστε αμερόληπτοι.πολλες φορές έχω διαβάσει αναρτήσεις που κατονομάζουν συγκεκριμένα καταστήματα κι τα δημοσιεύσετε.εγω μίλησα για κακή συμπεριφορά οδηγών σε μια οδό που παρκάρουν όλοι και από τις δύο μεριές του δρόμου πρωινιατικα και δεν παρεμβαινουν οι αρμόδιοι να επιβάλουν τάξη.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.