Ευχαριστήρια Επιστολή για την Ορθοπεδική Κλινική του Μποδοσάκειου Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας

14 Δεκεμβρίου 2016
12:02
Κανένα σχόλιο

Δημόσια επιθυμώ να εκφράσω από καρδιάς τις ευχαριστίες μου, προς το Ιατρικό και Νοσηλευτικό δυναμικό της Ορθοπεδικής Κλινικής του Μποδοσάκειου Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας.

Κατά την διάρκεια της νοσηλείας μου, έπειτα από σοβαρή εγχείρηση ( για δεύτερη φορά ) διαπίστωσα ότι η παραπάνω Κλινική διακονείται από ένα άριστα επιστημονικό καταρτισμένο προσωπικό, το οποίο παρά τις σημερινές αντιξοότητες, διακρίνεται από υψηλό αίσθημα ευθύνης, ήθους και καθήκοντος.

Ιδιαίτερα ευχαριστώ, τους: α) Δ/ντη Ορθοπεδικό Κοντούδη Αναστάσιο, β) τον Δ/ντη Ορθοπεδικό Σαμαρά Νικόλαο, οι οποίοι σε όλη την διάρκεια της νοσηλείας μου βρισκόταν δίπλα μου με ζήλο και υπομονή σε κάθε ανάγκη μου και απορία για το πρόβλημά μου.

Θεωρώ ότι, όλο το Τιμ της Ορθοπεδικής Κλινικής χαρακτηρίζεται από ευγένεια, ήθος και καλοσύνη δημιουργώντας όσο το δυνατόν καλύτερη και αξιοπρεπή διαμονή σ’ ένα Νοσοκομείο.

Με εκτίμηση

Αθανάσιος Διάφας

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.