Ο πρόεδρος της Θρακικής Εστίας Εορδαίας στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

18 Δεκεμβρίου 2019
16:21
Κανένα σχόλιο

Η Θρακιώτικη φορεσιά εντάχθηκε στην ιματιοθήκη της Προεδρικής Φρουράς και αποτελεί πλέον Στολή των Ευζώνων μας παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο, πολλών φορέων και πολιτιστικών Θρακικών συλλόγων καθώς και ο πρόεδρος της Θρακικής Εστίας Εορδαίας κ. Λιβέρης Πασχαλίδης απο την περιφέρεια δυτικής Μακεδονίας και η κ. Ιωάννα Γιαννιού Δημοσίων σχέσεων και Ειδική Γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Θρακικών Σωματείων. Η Θρακιώτικη φορεσιά θα εμφανιστεί στο μνημείο του Αγνώστου στρατιώτη για πρώτη φορά στις 14 Μαΐου 2020 ημέρα επετείου των 100 χρόνων της Απελευθέρωσης της Θράκης. 

 

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.