Eκδηλώσεις πρωτοχρονιάς στο Δ.Δ. Αναρράχης, την Τρίτη 31 Δεκεμβρίου και την Τετάρτη 1 Ιανουαρίου

30 Δεκεμβρίου 2019
09:47
Κανένα σχόλιο

Το τοπικό Συμβούλιο Αναρράχης σε συνεργασία με τους συλλόγους του χωριού σας προσκαλεί στης εκδηλώσεις πρωτοχρονιάς που διοργανώνουν στο Δ.Δ. Αναρράχης το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής:

-Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2019 παραμονή πρωτοχρονιάς αναβίωση του εθίμου της <Σούρβας> όπου καρναβαλιστές με την συνοδεία ζουρνάδων θα περιφέρονται στο χωρίο φέρνοντας το μήνυμα της αλλαγής του νέου έτους θα ακολουθήση γλέντι .

– Τετάρτη 01 Ιανουαρίου 2020 ανήμερα του νέου έτους γλέντι στην κεντρική πλατεία του χωρίου με άφθονο κρασί τσιγαρίδες και παρέλαση καρναβαλικών αρμάτων .

ΚΑΛΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.