Οδηγίες
0 από 9 βήματα ολοκληρώθηκαν
-
Χτυπάμε το αυγό με την μισή ζάχαρη να αφρατέψουν.
-
Προσθέτουμε το λάδι, το γάλα, την υπόλοιπη ζάχαρη και ανακατεύουμε.
-
Αρωματίζουμε με κονιάκ, κανέλα, γαρίφαλο, το ξύσμα από πορτοκάλι και αναμειγνύουμε.
-
Βάζουμε το αλεύρι που φουσκώνει μόνο του και δουλεύουμε να γίνει ζύμη.
-
Ενσωματώνουμε τα θρυμματισμένα αμύγδαλα και προαιρετικά σταφίδες.
-
Τοποθετούμε το φλουρί.
-
Απλώνουμε το μείγμα σε φόρμα 26 εκατοστά με αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε στους 170 βαθμούς μέχρι να ροδίσει.
-
Ελέγχουμε αν είναι έτοιμο με μία οδοντογλυφίδα.
-
Διακοσμούμε με άχνη και χρωματισμένη σαντιγί.