M. Δημητριάδης: “Η προσπάθεια υποβάθμισης της Πυροσβεστικής Ακαδημίας Πτολεμαΐδας από τον Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας κ. Ν. Χαρδαλιά, είναι τυχοδιωκτική και δεν θα περάσει – Είναι ντροπιαστικό το γεγονός πως οι βουλευτές της ΝΔ, ενώ δεν έχουν προσφέρει το παραμικρό, σε αυτό το μεγάλο αναπτυξιακό σχέδιο που έχει ανάγκη η περιοχή μας , της αφαιρούν και τα κεκτημένα. Παρουσιάζουν την υποβάθμιση της σχολής σαν αναβάθμιση, με μια ασυγχώρητη άγνοια που μόνο οι χρήσιμοι ηλίθιοι έχουν”

10 Ιανουαρίου 2020
17:29

Η προσπάθεια υποβάθμισης της Πυροσβεστικής Ακαδημίας Πτολεμαΐδας από τον Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας κ. Ν. Χαρδαλιά, είναι τυχοδιωκτική και δεν θα περάσει. Είναι μία απόπειρα αυταρχικής καταπάτησης των δημοκρατικών ακαδημαϊκών θεσμών, προσβάλει ευθέως την τοπική κοινωνία και την Δυτ. Μακεδονία, είναι μια πράξη αντεθνική.

Η Πυροσβεστική Ακαδημία έγινε και θα παραμείνει με έδρα την πόλη της Πτολεμαΐδας , ως αρχή μιάς μεγάλης ολοκληρωμένης σχολής Πυροσβεστικής και Πολιτικής Προστασίας με διεθνή χαρακτήρα και προσανατολισμό.

Γιατί έχει ασύγκριτες υποδομές, εξαιρετική κοινωνική υποστήριξη και υψηλή γεωπολιτική αξία στην Βαλκανική ενδοχώρα.

Ταυτόχρονα η Πτολεμαΐδα βρίσκεται σε φάση Μετάβασης από την οικονομία άνθρακα σε νέες οικονομίες με προϋπόθεση την γνώση και την θέλουμε Δίκαιη.

Επιπλέον για τον ίδιο λόγο νομοθετήσαμε στο Πανεπιστήμιο Δυτ. Μακεδονίας το Ιστιτούτο Πολιτικής Προστασίας με έδρα την Πτολεμαϊδα , όπως επίσης και προγραμματίσαμε την δημιουργία Εθνικού Κέντρου Πολιτικής Προστασίας στον μοναδικά κατάλληλο χώρο της ΑΕΒΑΛ.

Άρα δημιουργήσαμε ένα συνεκτικό και ολοκληρωμένο σχέδιο εκπαιδευτικής δομής, στηρίζει την ανάπτυξη και δη την εξωστρεφή ανάπτυξη , διανοίγοντας δρόμους καινούργιους και ελπιδοφόρους για την περιοχή μας.

Είναι ντροπιαστικό το γεγονός πως οι βουλευτές της ΝΔ, ενώ δεν έχουν προσφέρει το παραμικρό, σε αυτό το μεγάλο αναπτυξιακό σχέδιο που έχει ανάγκη η περιοχή μας , της αφαιρούν και τα κεκτημένα. Παρουσιάζουν την υποβάθμιση της σχολής σαν αναβάθμιση, με μια ασυγχώρητη άγνοια που μόνο οι χρήσιμοι ηλίθιοι έχουν.

Δίοτι το να έχεις μιά ανώτατη σχολή, μισή στην Πτολεμαΐδα και μισή στην Αθήνα είναι παράβαση του συντάγματος ,της Ακαδημαϊκής πρακτικής και της κοινής λογικής.

Είναι φαίνεται αποδεκτό από έναν θλιβερό κυβερνητικό θίασο μαθητευόμενων μάγων, που καταργεί πανεπιστημιακά τμήματα, λειτουργούσες σχολές, ΑΗΣ , ορυχεία και μεγάλα έργα υποδομής, ανακαλύπτοντας επιτυχίες και βγάζοντας σέλφι.

ΜΙΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ πρ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ

13 σχόλια

    • Η προσπάθεια των βουλευτών της ΝΔ να πείσουν ότι η μισή σχολή πυροσβεστικής είναι αναβάθμιση δεν απευθύνεται σε ηλίθιους; Γιατι σε λογικούς σίγουρα δεν απευθύνεται.

    • Και κάτι ακόμα συναφές με το θέμα που άνοιξες. Το βίντεο με τον Μητσοτάκη που προσπαθεί να πάρει την ομπρέλα από τον φρουρό έξω από τον λευκό οίκο το είδες; Αν όχι δες το. Εγω ακόμη κλαίω από τα γέλια. Εσύ θα κλαις που τον ψήφισες.

      • Πολύ επιπόλαιος είσαι. Με βάπτισες ψηφοφόρο της ΝΔούλας.

        ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΣ στο χώρο της Αριστεράς χωρίς εισαγωγικά , όπου ανήκεις εσύ.

  • Ποιας πυροσβεστικης ακαδημιας;

    Την σχολη πυροσβεστων εχει η Πτολεμαιδα!!!
    Η Εδρα της Ακαδημιας ειναι στην Αθηνα. 5 σχολες εχει εκ των οποιων η Πυροσβεστων ειναι στην Πτολεμαιδα.

  • Ρε ο Μίμης! Αυτός που είχε ξεχάσει το κείμενο στη βουλή και δεν ήξερε τι να πει. Κάνει και ο Μίμης κριτική. Μιμη η Ακαδημία δεν είναι εδώ. Δεν ήταν ποτέ εδώ. Και δεν ήταν ποτέ να έρθει.

  • Μίμη, δεν ξεχνάμε, Συμφωνία Πρεσπών, Δημοψήφισμα 5/7/2015 και πολλά πολλά άλλα.ΣΠΙΤΙ ΜΙΜΗ ΣΠΙΤΙ.

  • Α καλά τώρα κάτι μας είπατε!!! Η ευθύνη βαραίνει μόνο την προηγούμενη πολιτική ηγεσία δηλαδή τον περιφερειάρχη και τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που χάσανε μέσα από τα χέρια τους ένα τέτοιο έργο για την περιοχή! Μικροπολιτικη κανατε όλοι για αυτό και πήγατε σπίτια σας! Ας ελπίσουμε να μπορέσουν να σώσουν κάτι έστω και τώρα οι καινούργιοι αν και δεν το βλέπω….είναι λίγοι και αυτοί… Δηλώσεις δίχως να γνωρίζουν για ποιο πράγμα μιλούν, δεν μπαίνουν στον κόπο να διαβάσουν τα άρθρα και το μόνο που τους νοιάζει είναι να υπερασπιστούν την κομματική γραμμή. Όχι λόγια κύριοι, έργα περιμένουμε! Παρόλα αυτά ελπίζουμε έστω και την τελευταία στιγμή η νέα περιφερειακή αρχη και όποιος κατανοεί το θέμα από τους βουλευτές να κάνουν κάτι.

  • Κάντε μας μια χάρη κύριε Δημητριάδη. Σε μελλοντική σας ανάρτηση γράψτε σας παρακαλώ στο τέλος το όνομα σας με μικρά γράμματα κ το πρώην με ΚΑΦΑΛΑΙΑ.ΠΡΩΗΝ είστε να το θυμαστε

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.